5 522140 Hectopat Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 4.562 Çözümler 12 14 Kasım 2023 #11 TaliscaAnderson94 dedi: Çok hikâyeli oyun oynamış birisi değilim ancak The Walking Dead serisi bana o kadar iyi geldi ki, sizce en iyi hikâye oyunu olabilir mi? Tüm seriden bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... En iyisi size göre en iyidir. Kıyaslamaya gerek yok.
TaliscaAnderson94 dedi: Çok hikâyeli oyun oynamış birisi değilim ancak The Walking Dead serisi bana o kadar iyi geldi ki, sizce en iyi hikâye oyunu olabilir mi? Tüm seriden bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... En iyisi size göre en iyidir. Kıyaslamaya gerek yok.
Rustin Cohle Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 5 Haziran 2018 Mesajlar 12.799 Çözümler 26 Yer Muğla 14 Kasım 2023 #12 The Last of Us ve Heavy Rain gülümsedi.
Fatalis Terapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ağustos 2014 Mesajlar 5.132 Makaleler 5 Çözümler 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Tasarımcısı 14 Kasım 2023 #13 Benim için en iyi hikaye JUDGMENT'a ait ve RGG Studio daha iyisini yapana kadar da öyle kalacak büyük ihtimalle.
Benim için en iyi hikaye JUDGMENT'a ait ve RGG Studio daha iyisini yapana kadar da öyle kalacak büyük ihtimalle.
TaliscaAnderson94 Centipat Katılım 8 Mart 2023 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Kasım 2023 #14 Amiga dedi: Half Life'in gözleri yaşlı. Genişletmek için tıkla... Haklısın onu unutmuşum. Amiga dedi: Bence yakınından geçemez Genişletmek için tıkla... 522140 dedi: En iyisi size göre en iyidir. Kıyaslamaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... Haklısın çok hikayeli oyun oynamadığım için. Sistemim yetse oynardım da. Arkadaşlar sordum sadece. Açıkçası belirtmiştim çok hikayeli oyun oynamadığımı. Sistemim pek iyi değil. Teşekkürler.
Amiga dedi: Half Life'in gözleri yaşlı. Genişletmek için tıkla... Haklısın onu unutmuşum. Amiga dedi: Bence yakınından geçemez Genişletmek için tıkla... 522140 dedi: En iyisi size göre en iyidir. Kıyaslamaya gerek yok. Genişletmek için tıkla... Haklısın çok hikayeli oyun oynamadığım için. Sistemim yetse oynardım da. Arkadaşlar sordum sadece. Açıkçası belirtmiştim çok hikayeli oyun oynamadığımı. Sistemim pek iyi değil. Teşekkürler.