TWD izleme sırası

Emirefetheh

Hectopat
The Walking Dead'ı izlemek istiyorum fakat hangi diziden ya da filmden başlayacağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

TWD Fear (Eskiyi anlatır) Karakterler başkadır.

TWD (Biraz ileriyi anlatır)

TWD World Beyond (sonrayı anlatır) TWD' deki çocukların büyümüş hallerini anlatır.

TWD Fear (Eskiyi anlatır) Karakterler başkadır.

TWD (Biraz ileriyi anlatır)

TWD World Beyond (sonrayı anlatır) TWD'deki çocukların büyümüş hallerini anlatır.

Yapım yıllarına göre sıralama farklı ama.

Konu eski fakat görüntülenme fazla olduğu için yeni arkadaşlara yardım amaçlı, en doğru sıralamayı yazayım;

1- The Walking Dead (Ana seri. İlk bunu izlemenizi öneririm)
2- Fear The Walking Dead (Twd'in ilk spin-off dizisidir. İlk sezonunda salgının başlangıcını konu alır.)
3- The Walking Dead: World Beyond (Twd'de önemli bir yeri olan CRM hakkında bilgiler verir. İzlemesinizde pek bir şey kaybetmezsiniz.)
4- Tales of The Walking Dead (Twd'in 9. sezonunda yer alan Alpha karakterinin hikayesini konu alır)
5- The Walking Dead: Dead City (Twd bittikten sonra Negan ve Maggie karakterlerinin devam hikayesini konu alır.)
6- The Walking Dead: Daryl Dixon (Daryl Dixon karakterinin devam hikayesi)
7- The Walking Dead: The Ones Who Live (Twd'in bana göre en önemli spin-off'u olan: Towl, Rick Grimes karakterinin beklenen devam hikayesini konu alıyor.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…