TWD oyunları ile dizisi aynı evrende mi?

Makaleler
5
Arkadaşlar merhaba, oyunları daha önce hiç oynamadım bu yüzden bilgim yok TWD oyunları bildiğimiz TWD dizisiyle aynı evrende mi geçiyor? Mesela Lee ile Negan karşılaşabilir mi? Bir de oyun ile dizi aynı evrendeyse oyunlar farklı bir zaman diliminde mi yoksa bildiğimiz dizi serisindeki zaman diliminde mi geçiyor?

@Prime777 Bilginiz olabilir sanırım.

Hiçbir oyunun tam manasıyla bağlantısı yok hocam. Her biri farklı hikayeleri konu almış. Sadece tek bildiğim Michonne karakterin oyunu var ama onda da sadece karakter aynı. Hikayenin Twd ile ilgisi yok.

Son düzenleme:
diziyle bağlantılı sadece bir karakter (glenn) var başka bir bağlantı yok diye biliyorum
!!!SPOİLER!!!

hershel da vardı baştaki çiftlikte sonra 3. sezon(oyun) da jesus vardı sonra 4. sezonda bir karakter vardı ölülerin maskesini takıyodu (whisperers=fısıldayanlar) sonra dizide maggie abisinin (shawn) ölümünden bahsediyodu oyunda da shawn karakteri ölüyordu hatırlarsak başka da hatırlayamadım şimdilik

Arkadaşlar merhaba, oyunları daha önce hiç oynamadım bu yüzden bilgim yok TWD oyunları bildiğimiz TWD dizisiyle aynı evrende mi geçiyor? Mesela lee ile negan karşılaşabilir mi? Bir de oyun ile dizi aynı evrendeyse oyunlar farklı bir zaman diliminde mi yoksa bildiğimiz dizi serisindeki zaman diliminde mi geçiyor?

@Prime777 bilginiz olabilir sanırım.

İsimleri aynı. Bir bağlantısı yok.

İsimleri aynı. Bir bağlantısı yok.

Hocam nasıl değil, yukarıda yazdım ayrıca başka bir arkadaş daha yazdım ayrıca dizinin 2. sezonunda doktor ricke demişti ki dönüşmek için ısırılmanıza gerek yok, 2.oyunda da bunu görüyoruz.

Bağlantı olarak demiyorum hocalarım aynı evrende geçip geçmediklerini merak ediyorum yani çizgi roman ile dizi farklı evrenler ya bu iki yapımda farklı evrende geçen TWD yapımları mı yoksa aynı evrende farklı hikayeler mi?

Hocam dizi zaten çizgi romandan uyarlama yani aynılar evren falan oyunda aynı evrendedir çok çok çok yüksek bir ihtimal ile yukarıda nedenlerini yazdım kaç satır kanıtları falan.

Hocam nasıl değil, yukarıda yazdım ayrıca başka bir arkadaş daha yazdım ayrıca dizinin 2. sezonunda doktor ricke demişti ki dönüşmek için ısırılmanıza gerek yok, 2.oyunda da bunu görüyoruz.

Hocam dizi zaten çizgi romandan uyarlama yani aynılar evren falan oyunda aynı evrendedir çok çok çok yüksek bir ihtimal ile yukarıda nedenlerini yazdım kaç satır kanıtları falan.
Anladım hocam ama resmi bir açıklama yok değil mi aynı evren olduklarına dair öyle yüksek ihtimale doğru olan teori falan?

Anladım hocam ama resmi bir açıklama yok değil mi aynı evren olduklarına dair öyle yüksek ihtimale doğru olan teori falan?

Yok hocam oyunu yapan firma Telltale diziyi yapan firma da oyunlarla işi olmayan bambaşka bir firma, yani resmi açıklama yok ama insanlar ortada konuşsunlar diye bu tarz easter eggler atmışlardır, belki de kim bilir oyun yapımcısıyla dizi yapımcısı anlaşıp bilerek bu detayları oyuna koymuşlardır.

Bunlar ufak şeyler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı