TWD Telltale alınır mı?

Haktan Tan

Decapat
Daha fazla  
Bu oyunu almak istiyorum. Küçüklüğümden beri çok severim. Kafamda şu sorun var, örneğin bu oyun bir paket ve oyun 4 sezon. Bu paket bana 4 sezonu da veriyor mu? Ayrıca veriyor ise her sezon birkaç bölüme ayrılıyor. Ve bu bölümler eskiden ücret istiyordu. Ben bu paketi aldıktan sonra sezonların içindeki bölümler de ücretsiz olarak geliyor mu yoksa oynadıkça bölümlere para verip açmam gerekir mi?

Yardımcı olur musunuz?

Screenshot_2024-11-10-12-31-17-769_com.scee.psxandroid.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu oyunu almak istiyorum. Küçüklüğümden beri çok severim. Kafamda şu sorun var, örneğin bu oyun bir paket ve oyun 4 sezon. Bu paket bana 4 sezonu da veriyor mu? Ayrıca veriyor ise her sezon birkaç bölüme ayrılıyor. Ve bu bölümler eskiden ücret istiyordu. Ben bu paketi aldıktan sonra sezonların içindeki bölümler de ücretsiz olarak geliyor mu yoksa oynadıkça bölümlere para verip açmam gerekir mi?

Yardımcı olur musunuz?

Eki Görüntüle 2348658

Şahsen 2-3 kere artarda bitirdiğim bir oyundur kendisi evet 4 sezonuda veriyor oyun harika bir oyun hikayesi çok sürükleyici duygusal bir oyun ama 1749.00TL etmez Epic Games veya Steam'de daha ucuz bu oyun.

Evet içinde 4 sezon ve michonne DLC'si var.

Şahsen 2-3 kere artarda bitirdiğim bir oyundur kendisi evet 4 sezonuda veriyor oyun harika bir oyun hikayesi çok sürükleyici duygusal bir oyun ama 1749.00TL etmez Epic Games veya Steam'de daha ucuz bu oyun.

Ben ilk sezonu bitirdikten sonra geri kalanı sarmamıştı. Diğer sezonlarda gerçekten güzel mi hocam?

Evet içinde 4 sezon ve michonne DLC'si var.

Ben ilk sezonu bitirdikten sonra geri kalanı sarmamıştı. Diğer sezonlarda gerçekten güzel mi hocam?

Hocam bana göre aşırı güzel zombi temalı oyunları genelde sevmem ama bu oyun bir başka deneyin derim.

Walking Dead serisi gerek dizisiyle gerek oyunlarıyla her zaman iştahımı kabartan bir seri olmuştur. Sorularınızın cevaplarını arkadaşlar vermiş ancak tekrar etmem gerekirse evet tüm bölümlere erişiminiz oluyor ve rahatlıkla oynayabiliyorsunuz. Ancak 1750 TL vermeye kesinlikle (hiçbir oyun) değmez. Diğer mağazalardan daha ucuza yemin edebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı