mavıuszed Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 1.737 Çözümler 4 27 Ekim 2021 #1 Steam'den The Walking Dead: The Telltale Definitive series aldım. Türkçe yama kurmak istiyorum fakat eski konulara baktım sadece paralı var demişsiniz. Şu an hala sadece paralımı var yoksa bedava var mı? Bilgisi olan yazarsa sevinirim.
Steam'den The Walking Dead: The Telltale Definitive series aldım. Türkçe yama kurmak istiyorum fakat eski konulara baktım sadece paralı var demişsiniz. Şu an hala sadece paralımı var yoksa bedava var mı? Bilgisi olan yazarsa sevinirim.
Penetrator God Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Aralık 2019 Mesajlar 11.568 Makaleler 10 Çözümler 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ekim 2021 #2 Var fakat ücretli. Ücretsiz yayınlanmaya da niyetleri yok.
mavıuszed Hectopat Katılım 28 Ağustos 2021 Mesajlar 1.737 Çözümler 4 27 Ekim 2021 #3 Penetrator God dedi: Var fakat ücretli. Ücretsiz yayınlanmaya da niyetleri yok. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman sezon sezon alacağım yapacak bir şey yok cevabın için teşekkür ederim.
Penetrator God dedi: Var fakat ücretli. Ücretsiz yayınlanmaya da niyetleri yok. Genişletmek için tıkla... Tamam o zaman sezon sezon alacağım yapacak bir şey yok cevabın için teşekkür ederim.