Abdullah Albay Centipat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 158 7 Haziran 2020 #1 Epic Games'ten TDW almıştım yama indirdim ama talimatlarda belirtilen dosya benim kurulum klasörümde yok.
Epic Games'ten TDW almıştım yama indirdim ama talimatlarda belirtilen dosya benim kurulum klasörümde yok.
Çözüm Emre C 7 Haziran 2020 The Walking Dead: The Telltale Definitive Series mi? Yama 15 TL buradan satın alabilirsiniz. The Walking Dead: The Telltale Definitive Series %100 Türkçe Yama Çıktı! Çeviri Yüzdesi: %100 Proje Başlangıç Tarihi: Şubat 2020 Yayımlanma Tarihi: 23 Nisan 2020 Merhabalar, sitemizde uzunca zamandı... www.anonymousceviri.com
The Walking Dead: The Telltale Definitive Series mi? Yama 15 TL buradan satın alabilirsiniz. The Walking Dead: The Telltale Definitive Series %100 Türkçe Yama Çıktı! Çeviri Yüzdesi: %100 Proje Başlangıç Tarihi: Şubat 2020 Yayımlanma Tarihi: 23 Nisan 2020 Merhabalar, sitemizde uzunca zamandı... www.anonymousceviri.com
KS KS Abdullah Albay Centipat Katılım 1 Haziran 2020 Mesajlar 158 16 Haziran 2020 #11 Emre C dedi: @Abdullah Albay Son durum nedir? Yama oldu mu? Genişletmek için tıkla... Oldu brom 15 TL'ye aldım. Artı 0 Eksi
Emre C dedi: @Abdullah Albay Son durum nedir? Yama oldu mu? Genişletmek için tıkla... Oldu brom 15 TL'ye aldım.