Haesa Decapat Katılım 4 Ocak 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2023 #1 TWD için Türkçe yama indirdim. Defender ile taradığımda zkarletflash adlı bir virüs çıkıyor. Ne yapmam gerek? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Temmuz 2023
TWD için Türkçe yama indirdim. Defender ile taradığımda zkarletflash adlı bir virüs çıkıyor. Ne yapmam gerek?
Ahmsef Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 4.391 Makaleler 2 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2023 #2 Haesa dedi: TWD için Türkçe yama indirdim. Defender ile taradığımda zkarletflash adlı bir virüs çıkıyor. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Dosyayı sil ve yamayı silip başka yama indir. Türkçe yamaya da virüs koyan siteler varmış be.
Haesa dedi: TWD için Türkçe yama indirdim. Defender ile taradığımda zkarletflash adlı bir virüs çıkıyor. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Dosyayı sil ve yamayı silip başka yama indir. Türkçe yamaya da virüs koyan siteler varmış be.
B Batuhan46 Megapat Katılım 23 Temmuz 2017 Mesajlar 202 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2023 #3 Nerden indirdiniz acaba? Ben de Batman için türkçe yama arıyorum oradan indirmeyeyim.
KayraWs Decipat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 1.167 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2023 #4 Haesa dedi: TWD için Türkçe yama indirdim. Defender ile taradığımda zkarletflash adlı bir virüs çıkıyor. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Hocam trojan atmışlar yamanın içine, silin başka yama indirin.
Haesa dedi: TWD için Türkçe yama indirdim. Defender ile taradığımda zkarletflash adlı bir virüs çıkıyor. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Hocam trojan atmışlar yamanın içine, silin başka yama indirin.
Haesa Decapat Katılım 4 Ocak 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2023 #5 Ahmsef dedi: Dosyayı sil ve yamayı silip başka yama indir. Türkçe yamaya da virüs koyan siteler varmış be. Genişletmek için tıkla... Hocam ZIP dosyalarını sildim fakat Defender hala uyarı veriyor. Malwarebytes'de bir şey gözükmüyor. Batuhan46 dedi: Nereden indirdiniz acaba? Ben de Batman için Türkçe yama arıyorum oradan indirmeyeyim. Genişletmek için tıkla... Bayağı bir siteye baktım TWD ikinci sezonunkini bulamayınca bir videodan indirdim.
Ahmsef dedi: Dosyayı sil ve yamayı silip başka yama indir. Türkçe yamaya da virüs koyan siteler varmış be. Genişletmek için tıkla... Hocam ZIP dosyalarını sildim fakat Defender hala uyarı veriyor. Malwarebytes'de bir şey gözükmüyor. Batuhan46 dedi: Nereden indirdiniz acaba? Ben de Batman için Türkçe yama arıyorum oradan indirmeyeyim. Genişletmek için tıkla... Bayağı bir siteye baktım TWD ikinci sezonunkini bulamayınca bir videodan indirdim.
KayraWs Decipat Katılım 24 Temmuz 2022 Mesajlar 1.167 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2023 #6 Haesa dedi: Hocam ZIP dosyalarını sildim fakat Defender hala uyarı veriyor. Malwarebytes'de bir şey gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam internette aynı virüs için kaldırma yolları var, onları deneyin işe yarayacaktır.
Haesa dedi: Hocam ZIP dosyalarını sildim fakat Defender hala uyarı veriyor. Malwarebytes'de bir şey gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam internette aynı virüs için kaldırma yolları var, onları deneyin işe yarayacaktır.
Haesa Decapat Katılım 4 Ocak 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2023 #7 KayraWs dedi: Hocam trojan atmışlar yamanın içine, silin başka yama indirin. Genişletmek için tıkla... Sildim her şeyi fakat hala Defender virüsün olduğunu söylüyor. Dediği dosya yerinde hiçbir şey yok.
KayraWs dedi: Hocam trojan atmışlar yamanın içine, silin başka yama indirin. Genişletmek için tıkla... Sildim her şeyi fakat hala Defender virüsün olduğunu söylüyor. Dediği dosya yerinde hiçbir şey yok.
Hollywoo Hectopat Katılım 17 Nisan 2021 Mesajlar 2.660 Çözümler 17 14 Temmuz 2023 #8 Sitenin ismini verin de bari başkaları yanmasın.
Haesa Decapat Katılım 4 Ocak 2023 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2023 #9 KayraWs dedi: Hocam internette aynı virüs için kaldırma yolları var, onları deneyin işe yarayacaktır. Genişletmek için tıkla... Deniyim hocam. Hollywoo dedi: Sitenin ismini verin de bari başkaları yanmasın. Genişletmek için tıkla... Videodan indirdim. Bir siteye yönlendirmedi.
KayraWs dedi: Hocam internette aynı virüs için kaldırma yolları var, onları deneyin işe yarayacaktır. Genişletmek için tıkla... Deniyim hocam. Hollywoo dedi: Sitenin ismini verin de bari başkaları yanmasın. Genişletmek için tıkla... Videodan indirdim. Bir siteye yönlendirmedi.
S Smilesaurus Decipat Katılım 13 Haziran 2023 Mesajlar 822 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Temmuz 2023 #10 Haesa dedi: Deniyim hocam. Videodan indirdim. Bir siteye yönlendirmedi. Genişletmek için tıkla... Youtube'dan indirmeli oyun, yama linkleri %90 virüsdür. Aklınızda bulunsun.
Haesa dedi: Deniyim hocam. Videodan indirdim. Bir siteye yönlendirmedi. Genişletmek için tıkla... Youtube'dan indirmeli oyun, yama linkleri %90 virüsdür. Aklınızda bulunsun.