Twin USB Joystick'i bilgisayar tanıyor fakat çalışmıyor

buzzkill

Hectopat
Daha fazla  
AliExpress'in uçuk kaçık indirimlerinden tek USB ile çalışan 2 kablosuz gamepad aldım. Aşırı kaliteli bir şey beklemiyorum çalışsın yeter. USB'yi porta taktığımda bilgisayar kolları algıladı (bkz. Fotoğraf 1). Fakat EA FC24'e girdiğimde hiçbir şekilde algılamadığını hatta kontroller seçeneğinde sadece klavye olduğunu gördüm. Bunun üzerine oyun kumandaları / özellikler / sına ekranından kolları tek tek sınamayı denedim fakat kolları bilgisayar tanıdığı halde kollarda bastığım tuşlar bilgisayarda hiçbir etkiye sebep olmadı (bkz. Fotoğraf 2). Kolları babamla birlikte FIFA oynayabilmek için almıştım. Ne yapmalıyım? (kol Online test sitelerinde de site tarafından algılanıyor fakat test aşamasında bir etkide bulunamıyorum tuşlara basarak)

Dosya Ekleri

• 1721840220444.png
    12,6 KB · Görüntüleme: 103
  • resim_2024-07-24_195900573.png
    11,3 KB · Görüntüleme: 74
X360CE kullanın, ayarlarını kendinize göre ayarlayın.
Geçen gün 30 dakika falan Witcher 3 oynadım "Twin Joystick" kullanarak.
Tepki süresi iyi değil, FC24 tarafında Xbox kontrolcü kullanıyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
bunu da denedim, örnek veriyorum uygulamadan r2 yi seçip oyun kolundan r2 ye bastığımda atama yapamıyor, bastığım tuşu algılamıyor. videoyu izleyip aynılarını yaptım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…