Opikanaba Centipat Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 602 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 2060 SUPER I3 12100f 16 GB RAM Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2024 #1 Bu iki SSD arasında kaldım. Sizce hangisini almalıyım veya daha iyi seçenekler var mıdır?
Eren AK Megapat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ekim 2018 Mesajlar 7.917 Makaleler 21 Çözümler 30 16 Temmuz 2024 #2 Bütçe nedir?
Ali Ataberk Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 2.047 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2024 #3 İkiside değil bunu almanı öneririm dram var. Amazon.com.tr
Opikanaba Centipat Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 602 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 2060 SUPER I3 12100f 16 GB RAM Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2024 #4 Eren AK dedi: Bütçe nedir? Genişletmek için tıkla... Bütçe 1300 civarı. Ali Ataberk dedi: İkisi de değil bunu almanı öneririm DRAM var. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Onun hızı benim attıklarıma göre daha az sanki.
Eren AK dedi: Bütçe nedir? Genişletmek için tıkla... Bütçe 1300 civarı. Ali Ataberk dedi: İkisi de değil bunu almanı öneririm DRAM var. Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Onun hızı benim attıklarıma göre daha az sanki.
Ali Ataberk Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 2.047 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2024 #5 Opikanaba dedi: Bütçe 1300 civarı. Onun hızı benim attıklarıma göre daha az sanki. Genişletmek için tıkla... Ama dram olması yeterli bu hızlarla 200 gb lık dosyayı bile taşıyabilirsin.
Opikanaba dedi: Bütçe 1300 civarı. Onun hızı benim attıklarıma göre daha az sanki. Genişletmek için tıkla... Ama dram olması yeterli bu hızlarla 200 gb lık dosyayı bile taşıyabilirsin.
Opikanaba Centipat Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 602 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 2060 SUPER I3 12100f 16 GB RAM Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2024 #6 Ali Ataberk dedi: Ama DRAM olması yeterli bu hızlarla 200 GB'lık dosyayı bile taşıyabilirsin. Genişletmek için tıkla... DRAM ne oluyor tam olarak pek bilgim yok.
Ali Ataberk dedi: Ama DRAM olması yeterli bu hızlarla 200 GB'lık dosyayı bile taşıyabilirsin. Genişletmek için tıkla... DRAM ne oluyor tam olarak pek bilgim yok.
Ali Ataberk Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 19 Mart 2015 Mesajlar 2.047 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2024 #7 Opikanaba dedi: DRAM ne oluyor tam olarak pek bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Opikanaba dedi: DRAM ne oluyor tam olarak pek bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Opikanaba Centipat Katılım 1 Şubat 2024 Mesajlar 602 Çözümler 6 Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 2060 SUPER I3 12100f 16 GB RAM Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2024 #8 Ali Ataberk dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kullanım ömrü benim attıklarımdan uzun gibi gözüküyor hem daha ucuz sanırsam bunu alırım.
Ali Ataberk dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Kullanım ömrü benim attıklarımdan uzun gibi gözüküyor hem daha ucuz sanırsam bunu alırım.