- Makaleler
- 2
Geçenlerde yine TF'ye nerf geldi. Oynayabiliyorum ama Late de güçsüz kalıyor gibi geldi. Sizce TF 2020'de oynanır mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
Geçenlerde yine TF'ye nerf geldi. Oynayabiliyorum ama late de güçsüz kalıyor gibi geldi. Sizce TF 2020'de oynanır mı?
Dediklerinizi yapıyorum zaten. Ama late de güçsüz geldi nedense. Killerimde fazlaydı oysaki.TF laning de zayıf bir herodur karşındaki adamla fazla takasa girmek yerine farmlamaya bakmak zorundasın. Late de fazlasıyla iş yapar. 6'dan sonra lane i rakibe pushlayıp ultinle takımına yardımcı olman gerek. Ultini sürekli b attıktan sonra kendi lanene erken dönmek için atarsan hiçbir anlamı kalmaz TF oynamanın.
Öyle görünüyor.Nerf-buff olayı daha çok üst ranklarda fark oluşturur. Plata kadar nerf-buff olayına fazla takılmaya gerek olduğunu düşünmüyorum.
30k olmuştu TF. Ama gelen takımlar yüzünden bıraktım. Adam kata almış mid sal diyor salmam dedim farm yapıyorum. Bana dedi ki TF nin farm la ne alakası var ? Şu an anivia ve darius oynuyorum.Çok daha iyi herolar var güncel metada. Oynanabilir ancak gerek yok. SoloQ da kesinlikle önermiyorum. Takım oyununa bağlı bir şampiyon. Tek başına taşıyamazsın. Biliyorum hiçbir hero ile artık o kadar 1v9 atılmıyor ancak bu çar tamamen takıma bağlı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.