Twisted Fate şu an oynanır mı?

Geçenlerde yine TF'ye nerf geldi. Oynayabiliyorum ama late de güçsüz kalıyor gibi geldi. Sizce TF 2020'de oynanır mı?

TF laning de zayıf bir herodur karşındaki adamla fazla takasa girmek yerine farmlamaya bakmak zorundasın. Late de fazlasıyla iş yapar. 6'dan sonra lane i rakibe pushlayıp ultinle takımına yardımcı olman gerek. Ultini sürekli b attıktan sonra kendi lanene erken dönmek için atarsan hiçbir anlamı kalmaz TF oynamanın.

Teemo gibi çok severim. Teemo gibi her zaman daha iyi seçenek var. Hiçbir zaman hiçbir herde oynanmaz. Her türlü daha iyisi var. Karşına kim gelirse gelsin her kombinasyonda daha iyisi olacak.

TF laning de zayıf bir herodur karşındaki adamla fazla takasa girmek yerine farmlamaya bakmak zorundasın. Late de fazlasıyla iş yapar. 6'dan sonra lane i rakibe pushlayıp ultinle takımına yardımcı olman gerek. Ultini sürekli b attıktan sonra kendi lanene erken dönmek için atarsan hiçbir anlamı kalmaz TF oynamanın.
Dediklerinizi yapıyorum zaten. Ama late de güçsüz geldi nedense. Killerimde fazlaydı oysaki.

Çok daha iyi herolar var güncel metada. Oynanabilir ancak gerek yok. SoloQ da kesinlikle önermiyorum. Takım oyununa bağlı bir şampiyon. Tek başına taşıyamazsın. Biliyorum hiçbir hero ile artık o kadar 1v9 atılmıyor ancak bu çar tamamen takıma bağlı.

Çok daha iyi herolar var güncel metada. Oynanabilir ancak gerek yok. SoloQ da kesinlikle önermiyorum. Takım oyununa bağlı bir şampiyon. Tek başına taşıyamazsın. Biliyorum hiçbir hero ile artık o kadar 1v9 atılmıyor ancak bu çar tamamen takıma bağlı.
30k olmuştu TF. Ama gelen takımlar yüzünden bıraktım. Adam kata almış mid sal diyor salmam dedim farm yapıyorum. Bana dedi ki TF nin farm la ne alakası var ? Şu an anivia ve darius oynuyorum.
Çümkü TF taşıyamıyor. Kasılmamışsa late de etkisi 0.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı