Twisted Minds 27" 240Hz 1ms IPS monitör alınır mı?

Quagmire

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 7500F A 620M-K 16GB DDR5 RTX4070
Arkadaşlar, twisted minds diye bir monitör markası buldum. Çoğu forumlarda insanlar bilinmeyen bir marka diye beğenmiyor ancak tüm özellikleri F/P gibi duruyor. Hem IPS hem 240Hz hem 1ms hem G-Sync özelliği mevcut. Kullanmayanlar laf atmış ama kullanan insanlar gayet kaliteli çok beğendim falan demişler. Alınır mı? Ölü piksel ya da IPS olmasına rağmen ghosting sorunu olur mu?

IPS alma siyahı lacivert gösteriyor OLED var bütçen varsa.
OLED TV/Monitör fiyatları hakkında bilgin var mı? Konu sahibinin konuya attığı ürünün fiyatını 5 ile çarpsan yine OLED ekrana sahip bir TV/Monitör alınamıyor. Konuşurken veya öneri verirken biraz mantıklı olun.

Aynı monitöre sahibim. Bilgi veriyim monitör hakkında: Görüntü kalitesi muazzam,260 Hz. Ghosting ve blacksmearing vs. olayları yok. Arap markası diye almayın demişlerdi aldım. Arap markası diye kötü olmuyormuş. İleri vadede nasıl olur bilemem. Dediklerini veriyor, memnunum.

IPS alma siyahı lacivert gösteriyor OLED var bütçen varsa.

Agam IPS de renkleri canlı gösteriyor OLED'e ihtiyacım yok renklerle pek bir işim yok sağ ol.

Aynı monitöre sahibim. Bilgi vereyim monitör hakkında: Görüntü kalitesi muazzam, 260 Hz. Ghosting ve blacksmearing vs. olayları yok. Arap markası diye almayın demişlerdi aldım. Arap markası diye kötü olmuyormuş. İleri vadede nasıl olur bilemem. Dediklerini veriyor, memnunum.

Sağ olasın eğer sende beğendiysen garantiyle birlikte almayı planlıyorum.

Aynı monitöre sahibim. Bilgi vereyim monitör hakkında: Görüntü kalitesi muazzam, 260 Hz. Ghosting ve blacksmearing vs. olayları yok. Arap markası diye almayın demişlerdi aldım. Arap markası diye kötü olmuyormuş. İleri vadede nasıl olur bilemem. Dediklerini veriyor, memnunum.

IPS panellerde çok fazla smearing olmaz zaten ghosting ile Motion blurr olan modeller var ama. O model nasıl bilmiyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı