Twisted Minds 27 TM27DFİ alınır mı?

ZeiTwo

Decapat
Daha fazla  
Neden peki? Herhangi bir bir deneyiminiz var mı? Neye dayanarak bu kadar kesin yanıt veriyorsunuz?

Dostum bu ürünler, Çin'de merdiven altı üretilip marka basılıp satılan ürünler. Alırken ucuza aldım diye sevinirsin üst modelinin parasını çıkartır senden. Hem parandan hem zevkinden olursun. Hadi sorun olmadı diyelim panel kalitesi yüzünden oynadığın oyundan zevk alamazsın.

4400 paraya çok daha iyi modeller var, onlara yönelebilirsin. G24F-2 olsun, R25i-30 olsun.

Dostum bu ürünler, Çin'de merdiven altı üretilip marka basılıp satılan ürünler. Alırken ucuza aldım diye sevinirsin üst modelinin parasını çıkartır senden. Hem parandan hem zevkinden olursun. Hadi sorun olmadı diyelim panel kalitesi yüzünden oynadığın oyundan zevk alamazsın.

4400 paraya çok daha iyi modeller var, onlara yönelebilirsin. G24F-2 olsun, R25i-30 olsun.

Evet doğrudur o tür markalar var ancak bu o markalara benzemiyor birçok yerdede alıpda kulanan mutlu kullanıcısı var. Ayrıca twisted minds birazcık daha kitlesi olan bir marka aynı zamanda yanlış hatırlamıyorsam LG paneli kullanıyor. Gamepower, gameon gibi markalardan daha kaliteli bir marka. Sadece tanınan bir marka değil. Alan kullanan varsa diye fikir sormak isterim bu marka alıp kullanılmadan rahatça alınmayacak bir marka denilecek gibi durmuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı