Synthwav3 Decapat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 274 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:40 #11 BoraAlaBora dedi: Ben twisted minds kullanıyorum ghosting dışında sorun yaratmadı 2 senedir? Genişletmek için tıkla... Kral selam 120 Hz 1ms modelini almayi dusunuyorum sence alınır mı? Ve sorun yarattimi sende nasıl bir kullanimi var.
BoraAlaBora dedi: Ben twisted minds kullanıyorum ghosting dışında sorun yaratmadı 2 senedir? Genişletmek için tıkla... Kral selam 120 Hz 1ms modelini almayi dusunuyorum sence alınır mı? Ve sorun yarattimi sende nasıl bir kullanimi var.
8 815867 Decapat İndirim Avcısı Katılım 26 Temmuz 2024 Mesajlar 3.625 Çözümler 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:48 #12 Synthwav3 dedi: Kral selam 120 Hz 1ms modelini almayi dusunuyorum sence alınır mı? Ve sorun yarattimi sende nasıl bir kullanimi var. Genişletmek için tıkla... Bütçenizin yazılı olduğu bir konu açıp beni etiketleyin.
Synthwav3 dedi: Kral selam 120 Hz 1ms modelini almayi dusunuyorum sence alınır mı? Ve sorun yarattimi sende nasıl bir kullanimi var. Genişletmek için tıkla... Bütçenizin yazılı olduğu bir konu açıp beni etiketleyin.