Alınmaz. Marka olarak güven duymadığımız için alınmaz diyorum. Alıp kullananlar mevcut. Almak kullanıcının seçimi. Teknik olarak olumsuz bakıyorum.
Teşekkür ederim, peki önerebileceğin bir monitör var mı 3000 TL'ye kadar 3000'den 200-300 TL fazla olabilir.
MSI Pro MP243X Monitör bütçeni zorlamıyorsa önerimdir.
Az önce bende o monitöre bakıyordum, galiba ghostıng deniyor ona tam bilmiyorum ondan oluyor mu veya başka bir sorunu var mı?
Yanlış modele bakıyorsun. Bu IPS olanı. O baktığın VA panel olanı. VA paneli daha ucuz ve onu da öneriyorum. 100Hz monitör alıyorsunuz ghosting olmaz dedim önceki konularda. IPS olan bu modelde zaten ghosting olmaz. Fakat oyuncu monitörü değil bu aldığın. Öyle vaov beklentileriniz olmasın.
Alınır hocam neden alınmasın? Bakmayın siz millete, para olsa 20K'lık monitör almasını bizde biliyoruz. 27"lik modelini aldım kullanıyorum ve memnunum. Forumda alıp kullananlarda var, onlarda memnun. Sormak isteğin bir şey olursa cevaplarım.Twisted minds TM24FHD100IPS monitör alınır mı? Kronik sorunları var mı? Teşekkür ederim.
Ghostıng falan varmı veya başka bir sorunu oyun oynayacağım daAlınır hocam neden alınmasın? Bakmayın siz millete, para olsa 20K'lık monitör almasını bizde biliyoruz. 27"lik modelini aldım kullanıyorum ve memnunum. Forumda alıp kullananlarda var, onlarda memnun. Sormak isteğin bir şey olursa cevaplarım.
Ghostıng falan var mı veya başka bir sorunu oyun oynayacağım da.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.