Twisted minds TM24FHD100IPS monitör alınır mı?

Bütçe
2500tl

mami045

Centipat
Daha fazla  
Monitör
Twisted Minds TM24FHD100IPS Monitör
Twisted minds TM24FHD100IPS monitör alınır mı? Kronik sorunları var mı? Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Az önce bende o monitöre bakıyordum, galiba ghostıng deniyor ona tam bilmiyorum ondan oluyor mu veya başka bir sorunu var mı?

Yanlış modele bakıyorsun. Bu IPS olanı. O baktığın VA panel olanı. VA paneli daha ucuz ve onu da öneriyorum. 100Hz monitör alıyorsunuz ghosting olmaz dedim önceki konularda. IPS olan bu modelde zaten ghosting olmaz. Fakat oyuncu monitörü değil bu aldığın. Öyle vaov beklentileriniz olmasın.

Yanlış modele bakıyorsun. Bu IPS olanı. O baktığın VA panel olanı. VA paneli daha ucuz ve onu da öneriyorum. 100Hz monitör alıyorsunuz ghosting olmaz dedim önceki konularda. IPS olan bu modelde zaten ghosting olmaz. Fakat oyuncu monitörü değil bu aldığın. Öyle vaov beklentileriniz olmasın.

Benim için Hz'i yüksek, Ms'i düşük olması önemliydi, teşekkür ederim önerin için bu monitörü alacağım.

Twisted minds TM24FHD100IPS monitör alınır mı? Kronik sorunları var mı? Teşekkür ederim.
Alınır hocam neden alınmasın? Bakmayın siz millete, para olsa 20K'lık monitör almasını bizde biliyoruz. 27"lik modelini aldım kullanıyorum ve memnunum. Forumda alıp kullananlarda var, onlarda memnun. Sormak isteğin bir şey olursa cevaplarım.

Alınır hocam neden alınmasın? Bakmayın siz millete, para olsa 20K'lık monitör almasını bizde biliyoruz. 27"lik modelini aldım kullanıyorum ve memnunum. Forumda alıp kullananlarda var, onlarda memnun. Sormak isteğin bir şey olursa cevaplarım.
Ghostıng falan varmı veya başka bir sorunu oyun oynayacağım da

Ghostıng falan var mı veya başka bir sorunu oyun oynayacağım da.

24" olanı aldım gayet memlunum, yanında HDMI kablo ve adaptör geliyor. Ekranı yukarı aşağı döndürebiliyorsunuz. Masada duruşu sağlam. Başka sorun varsa yardımcı olabilirim. 100Hz veriyor gerçekten, Ghosting yok gibi varsa da fark edilmiyor gayet akıcı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı