Twisted Minds TM27FHD165IPS monitör alınır mı?

Bütçe
4.500

Swrex

Femtopat
Daha fazla  
Monitör
Twisted Minds TM27FHD165IPS
Twisted minds TM27FHD165IPS monitör monitör alınır mı? Bütçem maksimum 4.500 Türk lirası 27 inç 165Hz Fast IPS ancak tek şüphe duyduğum 8 bit olması yerine 8 (6 bit + FRC) bit olmasıdır araştırmama göre çok bir yok ancak ben yine de Technopat formuna sormak ve aklımdaki karışıklıkları çözmek istedim. Sizce alınır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben 1 yıldır 2 k olan monitörünü kullanıyorum twisted minds in gayet memnunum.

Monitör alınır mı bilemiyorum fakat bu markanın monitörünü yaklaşık 7 aydır kullanıyorum ve gayet iyi bir sıkıntı çıkarmadı. Marka konusunda şüpheniz olmasın.

Ben 1 yıldır 2 k olan monitörünü kullanıyorum twisted minds in gayet memnunum.

Ölü piksel falan çıktımı veya çıkar mı?

Monitör alınır mı bilemiyorum fakat bu markanın monitörünü yaklaşık 7 aydır kullanıyorum ve gayet iyi bir sıkıntı çıkarmadı. Marka konusunda şüpheniz olmasın.

Hocam eğer N11'den alacaksanız , o satıcıdan almıştım bende. Hiçbir şekilde ölü piksel, ghosting vs bir sorunla karşılaşmamıştım.

Vallahi ben Pazarama'dan aldım bir sıkıntı yok. O biraz da şans işi Samsung LG hangi markayı alırsanız alın ölü pixel çıkma ihtimali var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…