Yeni sistemim için bir monitör almam gerekiyor. Sisteme para harcadığım için monitöre para kalmadı. İnternette gezinirken twisted mins markalı monitör gördüm yorumladı fena değildi ama yine de çok güvenmedim şimdiden teşekkürler.
Bütçe 2750 ve altı.
Yani bütçenize göre en mantıklısı diyebilirim. Senelerce kullanırım ben bunu mantığında değilseniz idare edecektir bir süre. Daha sonrasında biraz daha para biriktirip daha iyi bir monitör alıp bunu da yan monitör olarak kullanabilir veya satabilirsiniz.
Yani 1 ay içinde de üzebilir 1 sene içinde de belki 10 sene dayanır. Çok bilemeyiz. Ama bütçeniz de belli. Şimdilik almanızda bir problem olmaz diye düşünüyorum.
Yeni sistemim için bir monitör almam gerekiyor. Sisteme para harcadığım için monitöre para kalmadı. İnternette gezinirken twisted mins markalı monitör gördüm yorumladı fena değildi ama yine de çok güvenmedim şimdiden teşekkürler.
Bütçe 2750 ve altı.
Uygun fiyatlı 144Hz IPS monitör arayanlar tercih edebilir. Nays kart ile alırsanız 2884TL'ye denk geliyor. https://www.hepsiburada.com/lg-24gn60r-b-ultragear-23-8-1ms-144hz-full-hd-ips-gaming-monitor-pm-HBC00003Y2PO3
www.technopat.net
Hocam bunu buldum. Azcık daha esnetin bütçenizi. Çok daha güzel ve kaliteli.