B BilalMtr Decapat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2021 #1 Twitch'te 1080p yayın izlerken donmaya başladı. Eskiden hiçbir şey yoktu bu sıralar donmaya başladı. Nedenini bilen var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mart 2021
Twitch'te 1080p yayın izlerken donmaya başladı. Eskiden hiçbir şey yoktu bu sıralar donmaya başladı. Nedenini bilen var mı?
Z zaelox Femtopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 70 4 Mart 2021 #2 işlemci hızını kontrol ettin mi güç profili tasarruf modunda falan olupta düşük hızda çalışıyo olabilir.
işlemci hızını kontrol ettin mi güç profili tasarruf modunda falan olupta düşük hızda çalışıyo olabilir.
Commodore 64 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Haziran 2015 Mesajlar 5.279 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mart 2021 #3 Yurt dışı çıkışlarında sorun vardır. Bu değerler yurt içi değerleri.
B BilalMtr Decapat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2021 #4 zaelox dedi: işlemci hızını kontrol ettin mi güç profili tasarruf modunda falan olupta düşük hızda çalışıyo olabilir. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani anlamadım. İşlemcim çok iyi değil zaten ama eskiden hiçbirşey yoktu format attıktan sonra oldu galba. Dediğin şey nasıl yapılıyor. Commodore 64 dedi: Yurt dışı çıkışlarında sorun vardır. Bu değerler yurt içi değerleri. Genişletmek için tıkla... Ne yapmam gerek?
zaelox dedi: işlemci hızını kontrol ettin mi güç profili tasarruf modunda falan olupta düşük hızda çalışıyo olabilir. Genişletmek için tıkla... Nasıl yani anlamadım. İşlemcim çok iyi değil zaten ama eskiden hiçbirşey yoktu format attıktan sonra oldu galba. Dediğin şey nasıl yapılıyor. Commodore 64 dedi: Yurt dışı çıkışlarında sorun vardır. Bu değerler yurt içi değerleri. Genişletmek için tıkla... Ne yapmam gerek?
Z zaelox Femtopat Katılım 17 Kasım 2020 Mesajlar 70 8 Mart 2021 #5 BilalMtr dedi: Nasıl yani anlamadım. İşlemcim çok iyi değil zaten ama eskiden hiçbirşey yoktu format attıktan sonra oldu galba. Dediğin şey nasıl yapılıyor. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Arama kutucuğuna Güç planı seçin yaz ona tıkla, bi kontrol et belki güç tasarrufu seçilidir dengeliye alıp dene.
BilalMtr dedi: Nasıl yani anlamadım. İşlemcim çok iyi değil zaten ama eskiden hiçbirşey yoktu format attıktan sonra oldu galba. Dediğin şey nasıl yapılıyor. Ne yapmam gerek? Genişletmek için tıkla... Arama kutucuğuna Güç planı seçin yaz ona tıkla, bi kontrol et belki güç tasarrufu seçilidir dengeliye alıp dene.
B BilalMtr Decapat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2021 #6 zaelox dedi: Arama kutucuğuna Güç planı seçin yaz ona tıkla, bi kontrol et belki güç tasarrufu seçilidir dengeliye alıp dene. Genişletmek için tıkla... dengedeydi zaten yüksek performansa aldım hala aynı
zaelox dedi: Arama kutucuğuna Güç planı seçin yaz ona tıkla, bi kontrol et belki güç tasarrufu seçilidir dengeliye alıp dene. Genişletmek için tıkla... dengedeydi zaten yüksek performansa aldım hala aynı