Twitch 4.90-5 Mbps bitrate değeri ne olmalı?

weoji0

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba OBS üzerinden Twitch'de ufak canlı yayınlar yapıyorum. Genel olarak oynadığım oyunlar CS:GO Minecraft (sunucu+singleplayer) Brawlhalla, Apex Legends, Stardew Valley. Minecraft'ı singleplayer oynarken 4050 bitrate veriyorum yayını. 720P60 aktarıyorum ama ara sıra yayın da hafif droplar oluyor. Yayın izleniyor ama FPS düşmesi biraz can sıkıyor. Gece 1 - gündüz 18.00 arası 4.90 - 5Mbps alıyorum geceleri ( 19:00 - 24:00 ) arası uploadım 5Mbps'den 4'e kadar düşüyor genel olarak gece 1-2 gibi yayın yapıyorum sizce yayın drop yemesin diye kaç bitrate vermem uygun olur (yayında arkada 144p videodan şarkı açıyorum)

3000-3500 deneyin.
ama zaten 4050 bitrate veriyorum 3500 verirsem çok kötü olur diye düşünüyorum ben 720p60fps yayın yapmak istiyorum singleplayer oyun oynarken sıkıntı çıkarmayacak şekilde bitrate ne kadar fazla olursa yayın kalitesi o kadar iyi olmaz mı fps drop bakımından

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…