Twitch 720p'de yayın takılıyor

Yer
Antalya
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Anakart; asrock b550m hdv
işlemci; r5 5600
Ekran kartı; asus dual rx6600 8gb
Ram bellek; gskill flarex 2x8 3200mhz cl16
kasa+psu; msi forge mag 100A
Meslek
yapı denetim şefi
Twitch'de yayınlar hep takılıyor. İnternetim 36/6mbps. sebebi nedir?

İşlemciniz ara belleğe alma işlemini hızlı gerçekleştiremediğinden büyük ihtimalle, sisteminizi yazarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz.

Twitch'de yayınlar hep takılıyor. İnternetim 36/6mbps. sebebi nedir?

Merak etme saçma Twitch işte. Türkiye sunucusu olmadığı için sebep oluyordu sanırsam. Ping arttığından takılmalar oluyor. Twitch'in PC uygulamasını indirip izlemeyi dene ya da farklı bir tarayıcıdan izlemeyi deneyimleyin.

İşlemciniz ara belleğe alma işlemini hızlı gerçekleştiremediğinden büyük ihtimalle, sisteminizi yazarsanız daha iyi yardımcı olabiliriz.

-Ryzen3 1300X, RX550 2 GB, MSI A320M Pro vh Plus, 8 GB DDR4 2666MHz RAM, transcend 120GB SSD, WD 1TB HDD.

-Ryzen3 1300X, RX550 2 GB, MSI A320M Pro vh Plus, 8 GB DDR4 2666MHz RAM, transcend 120GB SSD, WD 1TB HDD.

Twitch izlerken arka planda herhangi bir şey açıkken mi takılıyor yoksa boşta iken demi takılıyor? Ve düşük gecikmeyi kapattığınızda yine takılıyor mu?

Twitch izlerken arka planda herhangi bir şey açıkken mi takılıyor yoksa boşta iken değil mi takılıyor? Ve düşük gecikmeyi kapattığınızda yine takılıyor mu?

Sadece Twitch açıkkken oluyor. Düşük gecikme nereden kapanıyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…