My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.762 Çözümler 2 4 Mart 2023 #1 Twitch'ten bir yayıncıya abone oldum ve aboneliğimi iptal etmek istiyorum. Ay başı gelince abonelik duracak mı yoksa devam mı edecek?
Twitch'ten bir yayıncıya abone oldum ve aboneliğimi iptal etmek istiyorum. Ay başı gelince abonelik duracak mı yoksa devam mı edecek?
Kullanıcı1355 Hectopat Katılım 22 Nisan 2020 Mesajlar 2.322 Çözümler 23 4 Mart 2023 #2 "Aboneliği otomatik yenileme" seçeneği vardı diye hatırlıyorum. Artı 0 Eksi
Plyra Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2015 Mesajlar 5.098 Makaleler 5 Çözümler 81 Daha fazla Profil Kapağı 1522567446 4 Mart 2023 #3 Abonelikler otomatik olarak yenilenir. Bunu istemiyorsanız, abonelikler sayfasından abone olduğunuz kanalı bulup çark simgesine tıklarsanız oradaki seçeneği kullanıp aboneliği otomatik yenilemeyi kapatabilirsiniz. Artı 1 Eksi
Abonelikler otomatik olarak yenilenir. Bunu istemiyorsanız, abonelikler sayfasından abone olduğunuz kanalı bulup çark simgesine tıklarsanız oradaki seçeneği kullanıp aboneliği otomatik yenilemeyi kapatabilirsiniz.
KS KS My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.762 Çözümler 2 4 Mart 2023 #4 Plyra dedi: Abonelikler otomatik olarak yenilenir. Bunu istemiyorsanız, abonelikler sayfasından abone olduğunuz kanalı bulup çark simgesine tıklarsanız oradaki seçeneği kullanıp aboneliği otomatik yenilemeyi kapatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam aboneliği düzenleye tıklıyorum beni başka bir sayfaya atıp hata veriyor. Acaba telefondan abone olduğum için olabilir mi? Artı 0 Eksi
Plyra dedi: Abonelikler otomatik olarak yenilenir. Bunu istemiyorsanız, abonelikler sayfasından abone olduğunuz kanalı bulup çark simgesine tıklarsanız oradaki seçeneği kullanıp aboneliği otomatik yenilemeyi kapatabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam aboneliği düzenleye tıklıyorum beni başka bir sayfaya atıp hata veriyor. Acaba telefondan abone olduğum için olabilir mi?
Plyra Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 22 Temmuz 2015 Mesajlar 5.098 Makaleler 5 Çözümler 81 Daha fazla Profil Kapağı 1522567446 4 Mart 2023 #5 Mobil abonelikler mobil uygulama mağazaları üzerinden ödeme yapabiliyor. Bu bağlamda mobil cihazınızdan iptal etmeniz gerekecek. Twitch Help Portal help.twitch.tv Artı 0 Eksi
Mobil abonelikler mobil uygulama mağazaları üzerinden ödeme yapabiliyor. Bu bağlamda mobil cihazınızdan iptal etmeniz gerekecek. Twitch Help Portal help.twitch.tv
KS KS My Funny Valentine Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 3.762 Çözümler 2 4 Mart 2023 #6 Plyra dedi: Mobil abonelikler mobil uygulama mağazaları üzerinden ödeme yapabiliyor. Bu bağlamda mobil cihazınızdan iptal etmeniz gerekecek. Twitch Help Portal help.twitch.tv Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam mobilden hallettim. Artı 0 Eksi
Plyra dedi: Mobil abonelikler mobil uygulama mağazaları üzerinden ödeme yapabiliyor. Bu bağlamda mobil cihazınızdan iptal etmeniz gerekecek. Twitch Help Portal help.twitch.tv Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam mobilden hallettim.