E ErenKRTS Hectopat Katılım 8 Temmuz 2019 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Kasım 2019 #1 Aboneliğimin bitmesine 2 gün kaldı ve ben şu anda aboneliğimi yenilemek istiyorum, ancak bunu yapabilir miyim, yapabilirsem nasıl yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Kasım 2019
Aboneliğimin bitmesine 2 gün kaldı ve ben şu anda aboneliğimi yenilemek istiyorum, ancak bunu yapabilir miyim, yapabilirsem nasıl yapabilirim?
2 26318 Zettapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 23 Temmuz 2014 Mesajlar 12.315 Makaleler 25 Çözümler 277 12 Kasım 2019 #2 Abonelik bitmeden yenileme sistemi yok. Aboneliğin bittikten sonra ödeme bilgilerin kayıtlıysa kendisi yenilenir. Ayrıca 14 güne kadar abonelik kademen devam eder. Mesela 3 aydır abonesin, tekrarlamayı yapınca 4 aydır abone diye yazar.
Abonelik bitmeden yenileme sistemi yok. Aboneliğin bittikten sonra ödeme bilgilerin kayıtlıysa kendisi yenilenir. Ayrıca 14 güne kadar abonelik kademen devam eder. Mesela 3 aydır abonesin, tekrarlamayı yapınca 4 aydır abone diye yazar.