retr078 Hectopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2023 #1 Bir Twitch kanalıdan bir arkadaşım bana hediyelik edemiyor bu hatayı veriyor bunun sebebi nedir? Kimisi diyor hesabın ban yemiş falan anlamadım, ben niye ban yiyeyim ki durduk yere? Ayarlardan neyi değiştirmem lazım bilmiyorum.
Bir Twitch kanalıdan bir arkadaşım bana hediyelik edemiyor bu hatayı veriyor bunun sebebi nedir? Kimisi diyor hesabın ban yemiş falan anlamadım, ben niye ban yiyeyim ki durduk yere? Ayarlardan neyi değiştirmem lazım bilmiyorum.
SolveTax Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2018 Mesajlar 2.307 Çözümler 22 17 Mart 2023 #2 Takip etmediğiniz kanallardan gelen hediye abonelikleri kapatmış olabilirsiniz. Ayarlarda güvenlik ve gizlilik kısmından kapalı mı kontrol edin. Artı 0 Eksi
Takip etmediğiniz kanallardan gelen hediye abonelikleri kapatmış olabilirsiniz. Ayarlarda güvenlik ve gizlilik kısmından kapalı mı kontrol edin.
KS KS retr078 Hectopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 238 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mart 2023 #3 SolveTax dedi: Takip etmediğiniz kanallardan gelen hediye abonelikleri kapatmış olabilirsiniz. Ayarlarda güvenlik ve gizlilik kısmından kapalı mı kontrol edin. Genişletmek için tıkla... kapalı zaten o "Takip Etmediğiniz Kanallardan Hediye Alımını Engelleyin" bunu diyosanız kapalı. Artı 0 Eksi
SolveTax dedi: Takip etmediğiniz kanallardan gelen hediye abonelikleri kapatmış olabilirsiniz. Ayarlarda güvenlik ve gizlilik kısmından kapalı mı kontrol edin. Genişletmek için tıkla... kapalı zaten o "Takip Etmediğiniz Kanallardan Hediye Alımını Engelleyin" bunu diyosanız kapalı.