M Metehan456 Hectopat Katılım 10 Mayıs 2017 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2017 #1 Arkadaşlar merhabalar, ben bugün Twitch'de bir kanala abone oldum (ilk defa oldum bu arada.) 1 ay sonra bildiğiniz üzere abonelik yenileniyor. Benim sorum aslında şu otomatik mi yenileniyor abonelik yoksa bizim mi yenilememiz lazım. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Temmuz 2017
Arkadaşlar merhabalar, ben bugün Twitch'de bir kanala abone oldum (ilk defa oldum bu arada.) 1 ay sonra bildiğiniz üzere abonelik yenileniyor. Benim sorum aslında şu otomatik mi yenileniyor abonelik yoksa bizim mi yenilememiz lazım.
ZombiQ Megapat Katılım 16 Ağustos 2016 Mesajlar 973 Çözümler 9 Yer Ankara 20 Temmuz 2017 #2 Abone olduğun hesabında para olduğu ve sen iptal etmediğin sürece kendiliğinden yenileniyor.
S Serhat.Cimen Hectopat Katılım 10 Ekim 2017 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ekim 2017 #3 ZombiQ dedi: Abone olduğun hesabında para olduğu ve sen iptal etmediğin sürece kendiliğinden yenileniyor. Genişletmek için tıkla... Ben ininal dan abone olmuştum karta da yeterli para var dı ama abonelik yenilenmedi nedenini biliyormusunuz? cevaplarsanız sevinirim
ZombiQ dedi: Abone olduğun hesabında para olduğu ve sen iptal etmediğin sürece kendiliğinden yenileniyor. Genişletmek için tıkla... Ben ininal dan abone olmuştum karta da yeterli para var dı ama abonelik yenilenmedi nedenini biliyormusunuz? cevaplarsanız sevinirim