Morgan.jones Hectopat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 1.229 Makaleler 1 4 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar Twitch abonelik yenilemesini iptal edemiyorum Twitch wallettende baktım iptal edemiyorum her gün bu şekilde mesaj geliyor. Dosya Ekleri 20230704_145825.jpg 289,6 KB · Görüntüleme: 62
Arkadaşlar Twitch abonelik yenilemesini iptal edemiyorum Twitch wallettende baktım iptal edemiyorum her gün bu şekilde mesaj geliyor.
Kromish Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 1.794 Çözümler 6 4 Temmuz 2023 #2 Morgan.jones dedi: Arkadaşlar Twitch abonelik yenilemesini iptal edemiyorum Twitch wallettende baktım iptal edemiyorum her gün bu şekilde mesaj geliyor. Genişletmek için tıkla... Kullandığın bankanın uygulamasından yapabilirsin. Uygulamadan aboneliklerim sekmesine girip iptal et.
Morgan.jones dedi: Arkadaşlar Twitch abonelik yenilemesini iptal edemiyorum Twitch wallettende baktım iptal edemiyorum her gün bu şekilde mesaj geliyor. Genişletmek için tıkla... Kullandığın bankanın uygulamasından yapabilirsin. Uygulamadan aboneliklerim sekmesine girip iptal et.
5 518679 Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 4.087 Makaleler 3 Çözümler 27 4 Temmuz 2023 #3 Morgan.jones dedi: Arkadaşlar Twitch abonelik yenilemesini iptal edemiyorum Twitch wallettende baktım iptal edemiyorum her gün bu şekilde mesaj geliyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradan hangi yayıncıya aboneysen iptal edebilirsin.
Morgan.jones dedi: Arkadaşlar Twitch abonelik yenilemesini iptal edemiyorum Twitch wallettende baktım iptal edemiyorum her gün bu şekilde mesaj geliyor. Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradan hangi yayıncıya aboneysen iptal edebilirsin.
Morgan.jones Hectopat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 1.229 Makaleler 1 4 Temmuz 2023 #4 518679 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradan hangi yayıncıya aboneysen iptal edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam girilmiyor. Kromish dedi: Kullandığın bankanın uygulamasından yapabilirsin. Uygulamadan aboneliklerim sekmesine girip iptal et. Genişletmek için tıkla... Ziraat kullanıyorum öyle bir şey bulamadım.
518679 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Buradan hangi yayıncıya aboneysen iptal edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam girilmiyor. Kromish dedi: Kullandığın bankanın uygulamasından yapabilirsin. Uygulamadan aboneliklerim sekmesine girip iptal et. Genişletmek için tıkla... Ziraat kullanıyorum öyle bir şey bulamadım.
5 518679 Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 4.087 Makaleler 3 Çözümler 27 4 Temmuz 2023 #5 Morgan.jones dedi: Hocam girilmiyor. Genişletmek için tıkla... Twitch logosuna tıklayın. Sağ alt köşede.
Morgan.jones dedi: Hocam girilmiyor. Genişletmek için tıkla... Twitch logosuna tıklayın. Sağ alt köşede.
Kromish Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Ocak 2020 Mesajlar 1.794 Çözümler 6 4 Temmuz 2023 #6 @Morgan.jones Hocam 10 gün önce filan bende de aynı sorun vardı. Bu videodan çözmüştüm. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
@Morgan.jones Hocam 10 gün önce filan bende de aynı sorun vardı. Bu videodan çözmüştüm. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Morgan.jones Hectopat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 1.229 Makaleler 1 4 Temmuz 2023 #7 518679 dedi: Twitch logosuna tıklayın. Sağ alt köşede. Genişletmek için tıkla... Hocam orada da göstermiyor. Şöyle resim atayım. Dosya Ekleri Screenshot_20230704_151820_Brave.jpg 35,9 KB · Görüntüleme: 46 Screenshot_20230704_151922_Brave.jpg 30,5 KB · Görüntüleme: 33 Screenshot_20230704_151930_Brave.jpg 34,3 KB · Görüntüleme: 36 Screenshot_20230704_151948_Brave.jpg 33,6 KB · Görüntüleme: 43
518679 dedi: Twitch logosuna tıklayın. Sağ alt köşede. Genişletmek için tıkla... Hocam orada da göstermiyor. Şöyle resim atayım.
5 518679 Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 4.087 Makaleler 3 Çözümler 27 4 Temmuz 2023 #8 Morgan.jones dedi: Hocam orada da göstermiyor. Şöyle resim atayım. Genişletmek için tıkla... Twitch destek ekibine yazın. Ayrıca bankanızla da sorunu düzeltmeye çalışın.
Morgan.jones dedi: Hocam orada da göstermiyor. Şöyle resim atayım. Genişletmek için tıkla... Twitch destek ekibine yazın. Ayrıca bankanızla da sorunu düzeltmeye çalışın.
Morgan.jones Hectopat Katılım 11 Eylül 2022 Mesajlar 1.229 Makaleler 1 4 Temmuz 2023 #9 Kromish dedi: @Morgan.jones hocam 10 gün önce filan bende de aynı sorun vardı. Bu videodan çözmüştüm. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İşte o yok bende kart kayıtlı değil Twitch hesabımı kapatsam düzelir mi bir de kapattığım zaman kayıtlı telefon numaramı bir daha kullanılır mı? Deli etti bu şey beni. 518679 dedi: Twitch destek ekibine yazın. Ayrıca bankanızla da sorunu düzeltmeye çalışın. Genişletmek için tıkla... Hesabı kapatsam düzelir mi? Son düzenleme: 4 Temmuz 2023
Kromish dedi: @Morgan.jones hocam 10 gün önce filan bende de aynı sorun vardı. Bu videodan çözmüştüm. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... İşte o yok bende kart kayıtlı değil Twitch hesabımı kapatsam düzelir mi bir de kapattığım zaman kayıtlı telefon numaramı bir daha kullanılır mı? Deli etti bu şey beni. 518679 dedi: Twitch destek ekibine yazın. Ayrıca bankanızla da sorunu düzeltmeye çalışın. Genişletmek için tıkla... Hesabı kapatsam düzelir mi?
5 518679 Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 4.087 Makaleler 3 Çözümler 27 4 Temmuz 2023 #10 Morgan.jones dedi: Hesabı kapatsam düzelir mi? Genişletmek için tıkla... Düzelir.