Merhaba arkadaşlar. Dün bir abonelik almışım ama o sırada Twitch açık bile değildi. Bu normal mi? Yani sen sadece o kullanıcıyı takip bile etsen yayını izlemesen bile sana abonelik gelebiliyor mu?
vattas sana 1 kademeli 1 aylık abonelik hediye etti yazıyor.Biri topluca hediye göndermiş olabilir sansa sizin hesaba gelmis.
Evet, dolaylı olarak takip etmek için girdiğiniz izleme geçmişi yeterli.Yani sen sadece o kullanıcıyı takip bile etsen yayını izlemesen bile sana abonelik gelebiliyor mu?
yani izlemesen bile o adamı sen 10 yıl sonra şansa yinede abonelik alabiliyor musun?Evet, dolaylı olarak takip etmek için girdiğiniz izleme geçmişi yeterli.
O süre nasıl işliyor bilmiyorum ama ben 2-3 haftalığın kanıtıyım. Kesin bir şey demek mantıklı mı bilmiyorum.yani izlemesen bile o adamı sen 10 yıl sonra şansa yinede abonelik alabiliyor musun?
nasıl yaniO süre nasıl işliyor bilmiyorum ama ben 2-3 haftalığın kanıtıyım. Kesin bir şey demek mantıklı mı bilmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.