drakty Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 248 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #1 Merhaba bu aralae Twitch'e ne zaman girsem böyle oluyor ve çözemedim. Hesabımda ban yemedi. Anlamadım. Dosya Ekleri 1620240353202.png 130,6 KB · Görüntüleme: 63 Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mayıs 2021
Merhaba bu aralae Twitch'e ne zaman girsem böyle oluyor ve çözemedim. Hesabımda ban yemedi. Anlamadım.
M muzan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2016 Mesajlar 4.065 Makaleler 18 Çözümler 34 5 Mayıs 2021 #2 Başka tarayıcıdan denediniz mi?
Reptied Centipat Katılım 13 Mart 2020 Mesajlar 84 5 Mayıs 2021 #3 drakty dedi: Merhaba bu aralae Twitch'e ne zaman girsem böyle oluyor ve çözemedim. Hesabımda ban yemedi. Anlamadım. Genişletmek için tıkla... Cookie'leri silmeyi deneyin.
drakty dedi: Merhaba bu aralae Twitch'e ne zaman girsem böyle oluyor ve çözemedim. Hesabımda ban yemedi. Anlamadım. Genişletmek için tıkla... Cookie'leri silmeyi deneyin.
drakty Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 248 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #4 muzan dedi: Başka tarayıcıdan denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Başka tarayıcım yok. Reptied dedi: Cookie'leri silmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... O ne demek?
muzan dedi: Başka tarayıcıdan denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Başka tarayıcım yok. Reptied dedi: Cookie'leri silmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... O ne demek?
Captain Levi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 4.209 Makaleler 12 Çözümler 12 Yer Paradis 5 Mayıs 2021 #5 drakty dedi: Merhaba bu aralae Twitch'e ne zaman girsem böyle oluyor ve çözemedim. Hesabımda ban yemedi. Anlamadım. Genişletmek için tıkla... Eklentileriniz nedir bir de farklı tarayıcı indirip dener misiniz?
drakty dedi: Merhaba bu aralae Twitch'e ne zaman girsem böyle oluyor ve çözemedim. Hesabımda ban yemedi. Anlamadım. Genişletmek için tıkla... Eklentileriniz nedir bir de farklı tarayıcı indirip dener misiniz?
drakty Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 248 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #6 Captain Levi dedi: Eklentileriniz nedir bir de farklı tarayıcı indirip dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Başka tarayıcıda denerim, eklenti? Fazla PC ile ilgili konuları bilmiyorum
Captain Levi dedi: Eklentileriniz nedir bir de farklı tarayıcı indirip dener misiniz? Genişletmek için tıkla... Başka tarayıcıda denerim, eklenti? Fazla PC ile ilgili konuları bilmiyorum
Reptied Centipat Katılım 13 Mart 2020 Mesajlar 84 5 Mayıs 2021 #7 drakty dedi: Başka tarayıcım yok. O ne demek? Genişletmek için tıkla... Chrome'daki çerezleri silme, etkinleştirme ve yönetme - Bilgisayar - Google Chrome Yardım
drakty dedi: Başka tarayıcım yok. O ne demek? Genişletmek için tıkla... Chrome'daki çerezleri silme, etkinleştirme ve yönetme - Bilgisayar - Google Chrome Yardım
Captain Levi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 4.209 Makaleler 12 Çözümler 12 Yer Paradis 5 Mayıs 2021 #8 drakty dedi: Başka tarayıcıda denerim, eklenti? Fazla PC ile ilgili konuları bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Adblocker gibi eklentileriniz yok herhalde hmm farklı tarayıcıda bir deneyin olmazsa Twitch'in uygulamasını indirin bir de hangi yayıncıya girmeye çalışıyorsunuz belki yayıncı banlanmıştır.
drakty dedi: Başka tarayıcıda denerim, eklenti? Fazla PC ile ilgili konuları bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Adblocker gibi eklentileriniz yok herhalde hmm farklı tarayıcıda bir deneyin olmazsa Twitch'in uygulamasını indirin bir de hangi yayıncıya girmeye çalışıyorsunuz belki yayıncı banlanmıştır.
drakty Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 248 Yer Sandalye Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2021 #9 Reptied dedi: Chrome'daki çerezleri silme, etkinleştirme ve yönetme - Bilgisayar - Google Chrome Yardım Genişletmek için tıkla... Yaptım veeeeeeeee. Çoğu sitedeki verilerim gitti canın sağ olsun
Reptied dedi: Chrome'daki çerezleri silme, etkinleştirme ve yönetme - Bilgisayar - Google Chrome Yardım Genişletmek için tıkla... Yaptım veeeeeeeee. Çoğu sitedeki verilerim gitti canın sağ olsun
Captain Levi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Temmuz 2020 Mesajlar 4.209 Makaleler 12 Çözümler 12 Yer Paradis 5 Mayıs 2021 #10 drakty dedi: Yaptım veeeeeeeee. Çoğu sitedeki verilerim gitti canın sağ olsun Genişletmek için tıkla... Hocam düzeldimi düzelmediyse farklı tarayıcıda deneyin.
drakty dedi: Yaptım veeeeeeeee. Çoğu sitedeki verilerim gitti canın sağ olsun Genişletmek için tıkla... Hocam düzeldimi düzelmediyse farklı tarayıcıda deneyin.