B BerkayTosun67 Hectopat Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 32 28 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar, ben bir yayıncıya abone olacağım. Amazon Prime'a aboneyim. Ve abone olurken Amazon Prime'ı seçince bunu gösteriyor. Devam edersem aylık 10 TL kartımdan çeker mi, yoksa bedava mı her ay?
Arkadaşlar, ben bir yayıncıya abone olacağım. Amazon Prime'a aboneyim. Ve abone olurken Amazon Prime'ı seçince bunu gösteriyor. Devam edersem aylık 10 TL kartımdan çeker mi, yoksa bedava mı her ay?
TeknoGame20 Hectopat Katılım 18 Ocak 2021 Mesajlar 324 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2022 #2 BerkayTosun67 dedi: Arkadaşlar, ben bir yayıncıya abone olacağım. Amazon Prime'a aboneyim. Eki Görüntüle 1499321 Ve abone olurken Amazon Prime'ı seçince bunu gösteriyor. Devam edersem aylık 10 TL kartımdan çeker mi, yoksa bedava mı her ay? Genişletmek için tıkla... Yok bir ay sonra abonelik kapanıyor karttan kesmiyor.
BerkayTosun67 dedi: Arkadaşlar, ben bir yayıncıya abone olacağım. Amazon Prime'a aboneyim. Eki Görüntüle 1499321 Ve abone olurken Amazon Prime'ı seçince bunu gösteriyor. Devam edersem aylık 10 TL kartımdan çeker mi, yoksa bedava mı her ay? Genişletmek için tıkla... Yok bir ay sonra abonelik kapanıyor karttan kesmiyor.
Amanita Kilopat Katılım 10 Ocak 2021 Mesajlar 6.620 Makaleler 1 Çözümler 54 28 Ağustos 2022 #3 Her ay bir kere prime ile abone olma hakkın var ücretsiz olarak.
danvo Hectopat Katılım 2 Ocak 2022 Mesajlar 232 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2022 #4 Ayda 1 kere sadece 1 yayıncıya Twitch Prime'dan gelen abonelikle ekstra para ödemeden abone olunabiliyordu glb.
Ayda 1 kere sadece 1 yayıncıya Twitch Prime'dan gelen abonelikle ekstra para ödemeden abone olunabiliyordu glb.
Vantasyah Decapat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 230 28 Ağustos 2022 #5 Amazon Prime üyeliğin devam ettiği sürece Twich aboneliğin de devam eder. Prime'ını durdurursan Twitch hiçbir şekilde kartından para çekemez. Zaten uygulamaların kart bilgilerini paylaşması yasal değil.
Amazon Prime üyeliğin devam ettiği sürece Twich aboneliğin de devam eder. Prime'ını durdurursan Twitch hiçbir şekilde kartından para çekemez. Zaten uygulamaların kart bilgilerini paylaşması yasal değil.