Twitch AP mi oynanır ad mi?

Makaleler
1
Daha fazla  
Yaklaşık bir buçuk yıldır LoL oynuyorum. Hiç Twitch denememiştim, deneyeyim dedim. Normalde ADC çarları sevmem ama bu hoşuma gitti. Antrenman modunda bir de gerçek maçta AP Twitch denedim hoşuma gitti vuruyordu da bayağı. Ad denemedim ama merak ediyorum hangisi daha iyi, ad Twitch mi AP Twitch mi? Kite atmayı bilmediğimden AP oynamıştım.

AP Twitch'in hasarı daha çok yakma kaynaklı gerçek hasar olduğu için nadiren ormanda oynanır, hasarı AD Twitch'e göre daha düşüktür. AD denemenizi tavsiye ederim.

Twitch mainim AP'yi Jungle'da oyna ama TW Jungle şu an güçsüz minyonda geride oluyor o yüzden ADC oyna yuntal ebedi runaan yap duruma göre ADC oynarkende AP kasılır

Ve ayrıca kite çalış kite Twitch'in en önemli mekaniğidir 1V5 penta atıyordum 2gün önce ama çaldılar.

Hiç yapamıyorum vallahi Volibear mainim topta oynuyorum dövüşçü çarlar oynuyorum hep menzilli de oynamak istiyorum ama kita atamıyorum.

Hiç yapamıyorum vallahi Volibear mainim topta oynuyorum dövüşçü çarlar oynuyorum hep menzilli de oynamak istiyorum ama kita atamıyorum.
Hocam kite için herkes A tuşu kullanır ama denedim ve mause imleci ile attığınız kite ile arasında çok fark var hiç kite atamıyosanız A tuşu ile kite deneyebilirsiniz ama bence denemeyin ayarlarda sadece saldırı tıklaması var onu S ye atayın onun sayesinde menzil çıkmıyor ama yakınındakine vurar otomatikmen arkanızdan 5 kişi kovalıyorsa işinize yarar onun dışında yaramaz ayrıca W da işinize çok yarayan bir skill kitelarken adam kacıyorsa yada size dğru geliyorsa oto atıp hemen W kullanarak onu yavaşlatıp kite ile kesebilirsiniz birde şunu söyleyeyim Twitch oynarsanız bir süreden sonra oyundaki herkes size çok fazla sevgi dolu sözcükler söyler oyüzden onları susturun ayrıca karşınızda aphelios görürseniz Samira alın counterıdır ayrıca 2 kere samirayla Apherliosa karşı oynadım ikisindede maç sonu adam 3/18 falandı zamanla ADC oynamaya alışırsanız her el 15-20 vurursunuz özellikle twitchle

A tuşunu çok gördüm denedim ama kullanamadım anlamadım ne oluyor nasıl yapacağım diye.

A tuşunu çok gördüm denedim ama kullanamadım anlamadım ne oluyor nasıl yapacağım diye.
Hocam A tuşuna basınca menzil geliyor ordaki menzilde vurucağınız kişiye tıklıyorsunuz yani A>Soltık>Sağtık mausenizi aşşağı yukarı yapın
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…