Sgt Roach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 1.874 Çözümler 2 14 Nisan 2022 #11 Wopsle dedi: Twitch'i neden indirmeye gerek duyuyorsunuz ki? Genişletmek için tıkla... Oyun yayınları izliyorum onun için indireceğim.
Wopsle dedi: Twitch'i neden indirmeye gerek duyuyorsunuz ki? Genişletmek için tıkla... Oyun yayınları izliyorum onun için indireceğim.
Atamyolundayız Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Mart 2018 Mesajlar 6.682 Çözümler 23 14 Nisan 2022 #12 Hocam Twitch uygulamasından izlerken çok gecikme var haberin olsun.
Wopsle Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 849 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2022 #13 Sgt Roach dedi: Oyun yayınları izliyorum onun için indireceğim. Genişletmek için tıkla... Tarayıcı üzerinden de izleniyor zaten. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Nisan 2022
Sgt Roach dedi: Oyun yayınları izliyorum onun için indireceğim. Genişletmek için tıkla... Tarayıcı üzerinden de izleniyor zaten.
Sgt Roach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 1.874 Çözümler 2 14 Nisan 2022 #14 Wopsle dedi: Tarayıcı üzerinden de izleniyor zaten. Genişletmek için tıkla... Biliyorum ama uygulamadan izlemek daha hoşuma gidiyor.
Wopsle dedi: Tarayıcı üzerinden de izleniyor zaten. Genişletmek için tıkla... Biliyorum ama uygulamadan izlemek daha hoşuma gidiyor.
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.363 Makaleler 8 Çözümler 180 14 Nisan 2022 #15 Sgt Roach dedi: Masaüstü uygulamaları bölümünde 2 uygulama var hangisi bunlardan? Genişletmek için tıkla... Onlar yayın için hocam uygulama değil.
Sgt Roach dedi: Masaüstü uygulamaları bölümünde 2 uygulama var hangisi bunlardan? Genişletmek için tıkla... Onlar yayın için hocam uygulama değil.
Sgt Roach Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 1.874 Çözümler 2 14 Nisan 2022 #16 XPLSG dedi: Onlar yayın için hocam uygulama değil. Genişletmek için tıkla... Peki nereden indirebilirim uygulamayı?
XPLSG dedi: Onlar yayın için hocam uygulama değil. Genişletmek için tıkla... Peki nereden indirebilirim uygulamayı?
XPLSG Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Ekim 2020 Mesajlar 11.363 Makaleler 8 Çözümler 180 14 Nisan 2022 #17 Sgt Roach dedi: Peki nereden indirebilirim uygulamayı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam fakat. Uygulamayı ne için kullanıcaksın ki hocam. Minecraft tarzı uygulamalar için mod indiriceksen o değişti artık curse Forge'nin uygulamasından indireceksin. Curse Forge
Sgt Roach dedi: Peki nereden indirebilirim uygulamayı? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum hocam fakat. Uygulamayı ne için kullanıcaksın ki hocam. Minecraft tarzı uygulamalar için mod indiriceksen o değişti artık curse Forge'nin uygulamasından indireceksin. Curse Forge