Webtekno'nun videosunu izledim. Aklıma tam oturmadı. Anladığım kadarıyla, çalıntı kartlar ile düşük izlenen yayıncılarla anlaşıyorlar. Bit atıyorlar ve gelen kazancı yayıncı da komisyon alarak korsan kişiye kripto para olarak geri ödüyor. Doğru mu?
Birileri kartlari çalmış yayincilarla anlaşıp bit atmışlar. O atilan bitleri de sonra aralarında pay edip kara parayi aklamışlar. Bunu yapanlar içinde 50 60 izlenenlerde var 4 5K izlenenlerde. Üstelik tecone gibi e sporcularda da çok. Bir de bbl yayıncılarından çok var.
Twitter'da birinden aldım.
Sadece 50 izlenen kanallar yapmıyor.
Webtekno'nun videosunu izledim. Aklıma tam oturmadı. Anladığım kadarıyla, çalıntı kartlar ile düşük izlenen yayıncılarla anlaşıyorlar. Bit atıyorlar ve gelen kazancı yayıncı da komisyon alarak korsan kişiye kripto para olarak geri ödüyor. Doğru mu?
Benim anladığım kadarıyla bazı kişiler twich yayıncıları ile anlaşıyorlar ve onlara çalıntı kredi kartları ile bit atıyorlar. Sonra bunun belli bir kısmını yayıncı, diğer kısmını da diğer kişi alıyor ve bu şekilde kara para aklıyorlar.