Asiruhhhhh Decapat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #1 Hayırlı günler Twitch'de bot koruması var mıdır acaba? ChatGPT'ten baktım var diyor ama anlattıkları çıkmıyor.
Hayırlı günler Twitch'de bot koruması var mıdır acaba? ChatGPT'ten baktım var diyor ama anlattıkları çıkmıyor.
xwa Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 1.528 Çözümler 36 7 Eylül 2023 #2 Bot koruması var ama düşük takipçili kanallarda o kadar sık kontrol edilmiyor, Twitch desteğe yazmanız gerekiyor botların kaldırılması için.
Bot koruması var ama düşük takipçili kanallarda o kadar sık kontrol edilmiyor, Twitch desteğe yazmanız gerekiyor botların kaldırılması için.
Asiruhhhhh Decapat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #3 xwa dedi: Bot koruması var ama düşük takipçili kanallarda o kadar sık kontrol edilmiyor, Twitch desteğe yazmanız gerekiyor botların kaldırılması için. Genişletmek için tıkla... Twitch desteğe yazdım bana hesabı şikayet etmemi istiyor takmadılar bile biz silemeyiz diyorlar.
xwa dedi: Bot koruması var ama düşük takipçili kanallarda o kadar sık kontrol edilmiyor, Twitch desteğe yazmanız gerekiyor botların kaldırılması için. Genişletmek için tıkla... Twitch desteğe yazdım bana hesabı şikayet etmemi istiyor takmadılar bile biz silemeyiz diyorlar.
xwa Decapat Katılım 22 Nisan 2023 Mesajlar 1.528 Çözümler 36 7 Eylül 2023 #4 Asiruhhhhh dedi: Twitch desteğe yazdım bana hesabı şikayet etmemi istiyor takmadılar bile biz silemeyiz diyorlar. Genişletmek için tıkla... Kanalınıza bot attılarsa silinir sadece, diğer türlü hesap kapatmıyorlar diye biliyorum.
Asiruhhhhh dedi: Twitch desteğe yazdım bana hesabı şikayet etmemi istiyor takmadılar bile biz silemeyiz diyorlar. Genişletmek için tıkla... Kanalınıza bot attılarsa silinir sadece, diğer türlü hesap kapatmıyorlar diye biliyorum.
Asiruhhhhh Decapat Katılım 18 Şubat 2023 Mesajlar 200 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2023 #5 xwa dedi: Kanalınıza bot attılarsa silinir sadece, diğer türlü hesap kapatmıyorlar diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Silmediler tek tek şikayet ederek ben sildim çok saçma işliyor mantığı.
xwa dedi: Kanalınıza bot attılarsa silinir sadece, diğer türlü hesap kapatmıyorlar diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Silmediler tek tek şikayet ederek ben sildim çok saçma işliyor mantığı.