efe can 33 Decapat Katılım 5 Temmuz 2023 Mesajlar 128 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #1 Twitch'e giriyorum ama bu uyarıyı veriyor, tüm tarayıcılarda böyle. internetim aile profili değil standart profil, ne yaparsam düzelir?
Twitch'e giriyorum ama bu uyarıyı veriyor, tüm tarayıcılarda böyle. internetim aile profili değil standart profil, ne yaparsam düzelir?
Kutalp Altaş Kilopat Katılım 22 Haziran 2016 Mesajlar 98 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #2 Twitch'e erişim engeli getirildi. Artı 0 Eksi Çözüm
E emirtanrıverdi Nanopat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 942 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #3 Bu engeli aşmak için VPN şart değil sanırım. DNS değiştirmeyi deneyin. Edge ayarlarından CloudFlare seçin. Ya da denetim masasından ayarlayabilirsin. Artı 0 Eksi
Bu engeli aşmak için VPN şart değil sanırım. DNS değiştirmeyi deneyin. Edge ayarlarından CloudFlare seçin. Ya da denetim masasından ayarlayabilirsin.
Kutalp Altaş Kilopat Katılım 22 Haziran 2016 Mesajlar 98 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #4 emirtanrıverdi dedi: Bu engeli aşmak için VPN şart değil sanırım. DNS değiştirmeyi deneyin. Edge ayarlarından Cloudflare seçin. Ya da Denetim Masası'ndan ayarlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Microsoft Edge'in ayarlarından DNS sunucusu seçebiliyor muyduk ya? 2 seneyi aşkın bir süredir kullanıyorum ama vallahi haberim yokru. Artı 0 Eksi
emirtanrıverdi dedi: Bu engeli aşmak için VPN şart değil sanırım. DNS değiştirmeyi deneyin. Edge ayarlarından Cloudflare seçin. Ya da Denetim Masası'ndan ayarlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Microsoft Edge'in ayarlarından DNS sunucusu seçebiliyor muyduk ya? 2 seneyi aşkın bir süredir kullanıyorum ama vallahi haberim yokru.
E emirtanrıverdi Nanopat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 942 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #5 Kutalp Altaş dedi: Microsoft Edge'in ayarlarından DNS sunucusu seçebiliyor muyduk ya? 2 seneyi aşkın bir süredir kullanıyorum ama vallahi haberim yokru. Genişletmek için tıkla... Chromium tabanlı tüm tarayıcılarda oluyor aslında. Artı 0 Eksi
Kutalp Altaş dedi: Microsoft Edge'in ayarlarından DNS sunucusu seçebiliyor muyduk ya? 2 seneyi aşkın bir süredir kullanıyorum ama vallahi haberim yokru. Genişletmek için tıkla... Chromium tabanlı tüm tarayıcılarda oluyor aslında.
Kutalp Altaş Kilopat Katılım 22 Haziran 2016 Mesajlar 98 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Şubat 2024 #6 emirtanrıverdi dedi: Eki Görüntüle 2124273 Chromium tabanlı tüm tarayıcılarda oluyor aslında. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler, bilmiyordum vallahi. Artı 0 Eksi
emirtanrıverdi dedi: Eki Görüntüle 2124273 Chromium tabanlı tüm tarayıcılarda oluyor aslında. Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler, bilmiyordum vallahi.