Barlax Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #1 Merhaba ben Twitch'de yayını izlemek için açıyorum fakat chat 5 6 saniye önceden geliyor spoiler yiyorum. Bunu nasıl dengeleyebilirim? Son düzenleme: 30 Nisan 2021
Merhaba ben Twitch'de yayını izlemek için açıyorum fakat chat 5 6 saniye önceden geliyor spoiler yiyorum. Bunu nasıl dengeleyebilirim?
Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.646 Çözümler 24 30 Nisan 2021 #2 İnternetinizden kaynaklı. F5 atın düzelir. Yayını izlerken donmuş o yüzden chat önceden geliyormuş gibi görüyorsunuz. Artı 1 Eksi
İnternetinizden kaynaklı. F5 atın düzelir. Yayını izlerken donmuş o yüzden chat önceden geliyormuş gibi görüyorsunuz.
Yiet Centipat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 220 Çözümler 1 30 Nisan 2021 #3 Chat gelecekten'mi geliyor hocam? Artı -1 Eksi
X Xallt Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 2.325 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #4 Barlax dedi: Merhaba ben Twitch'de yayını izlemek için açıyorum fakat chat 5 6 saniye önceden geliyor. Bunu nasıl dengeleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Geç mi geliyor erken mi? Anladamadım. Artı 0 Eksi
Barlax dedi: Merhaba ben Twitch'de yayını izlemek için açıyorum fakat chat 5 6 saniye önceden geliyor. Bunu nasıl dengeleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Geç mi geliyor erken mi? Anladamadım.
Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.646 Çözümler 24 30 Nisan 2021 #5 Xallt dedi: Geç mi geliyor erken mi? Anladamadım. Genişletmek için tıkla... Barlax dedi: 5 6 saniye önceden geliyor. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Xallt dedi: Geç mi geliyor erken mi? Anladamadım. Genişletmek için tıkla... Barlax dedi: 5 6 saniye önceden geliyor. Genişletmek için tıkla...
ALP2004 Hectopat Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 396 Çözümler 3 30 Nisan 2021 #6 Barlax dedi: Merhaba ben Twitch'de yayını izlemek için açıyorum fakat chat 5 6 saniye önceden geliyor. Bunu nasıl dengeleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Yavaşş türkiyede yaşıyorsun kardeşim. Sakin ol, bu daha simulasyonun ilk aşaması. Chat tabiki geçikecek. İnternetin çok çok iyi değil demekki ki twitch gecikme modunu açmış. Artı 0 Eksi
Barlax dedi: Merhaba ben Twitch'de yayını izlemek için açıyorum fakat chat 5 6 saniye önceden geliyor. Bunu nasıl dengeleyebilirim? Genişletmek için tıkla... Yavaşş türkiyede yaşıyorsun kardeşim. Sakin ol, bu daha simulasyonun ilk aşaması. Chat tabiki geçikecek. İnternetin çok çok iyi değil demekki ki twitch gecikme modunu açmış.
X Xallt Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 2.325 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #7 Başlıkta da geç geliyor demiş ? @Herixa . Artı 0 Eksi
Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.646 Çözümler 24 30 Nisan 2021 #8 Xallt dedi: Başlıkta da geç geliyor demiş ? @Herixa . Genişletmek için tıkla... Açıklamaya göre de önce geliyor demiş. Anlamadım ki Artı 0 Eksi
Xallt dedi: Başlıkta da geç geliyor demiş ? @Herixa . Genişletmek için tıkla... Açıklamaya göre de önce geliyor demiş. Anlamadım ki
Insomnia2 Megapat Katılım 30 Haziran 2017 Mesajlar 681 Çözümler 1 30 Nisan 2021 #9 İnternetten kaynaklı gecikme muhtemelen. Video oynatıcı ayarlarından gecikmeyi kapatmayı dene belki çözülür. Artı 0 Eksi
İnternetten kaynaklı gecikme muhtemelen. Video oynatıcı ayarlarından gecikmeyi kapatmayı dene belki çözülür.
Yiet Centipat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 220 Çözümler 1 30 Nisan 2021 #10 D-dostum tehlikedeysen ve uzaylılar tarafından kaçırıldıysan yorumumu beğen! .d Artı 0 Eksi