Barlax Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #1 Merhaba ben Twitch'de yayını izlemek için açıyorum fakat chat 5 6 saniye önceden geliyor spoiler yiyorum. Bunu nasıl dengeleyebilirim? Son düzenleme: 30 Nisan 2021
Merhaba ben Twitch'de yayını izlemek için açıyorum fakat chat 5 6 saniye önceden geliyor spoiler yiyorum. Bunu nasıl dengeleyebilirim?
KS KS Barlax Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #11 Herixa dedi: İnternetinizden kaynaklı. F5 atın düzelir. Yayını izlerken donmuş o yüzden chat önceden geliyormuş gibi görüyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Birçok kez F5 attım. İntenretimde gayet iyi idi ama yine chatten spoiler yiyorum. Yiet dedi: Chat gelecekten'mi geliyor hocam? Genişletmek için tıkla... Evet spoiler yiyorum. Artı 0 Eksi
Herixa dedi: İnternetinizden kaynaklı. F5 atın düzelir. Yayını izlerken donmuş o yüzden chat önceden geliyormuş gibi görüyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Birçok kez F5 attım. İntenretimde gayet iyi idi ama yine chatten spoiler yiyorum. Yiet dedi: Chat gelecekten'mi geliyor hocam? Genişletmek için tıkla... Evet spoiler yiyorum.
Yiet Centipat Katılım 8 Aralık 2020 Mesajlar 220 Çözümler 1 30 Nisan 2021 #12 Chat'i kapatabilirsiniz çok rahatsız oluyorsanız. Sizle alakalı büyük ihtimalle. Artı 0 Eksi
KS KS Barlax Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 172 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2021 #13 Yiet dedi: Chat'i kapatabilirsiniz çok rahatsız oluyorsanız. Sizle alakalı büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Önceden yoktu 2 3 yayındır böyle yardımın için sağ ol. Yiet dedi: Chat gelecekten'mi geliyor hocam? Genişletmek için tıkla... Evet spoiler yiyorum. Herixa dedi: Açıklamaya göre de önce geliyor demiş. Anlamadım ki Genişletmek için tıkla... Dikkat etmedim o yuzden anlam karmaşası olmuş. Yiet dedi: Chat gelecekten'mi geliyor hocam? Genişletmek için tıkla... Evet spoiler yiyorum. Herixa dedi: Açıklamaya göre de önce geliyor demiş. Anlamadım ki Genişletmek için tıkla... Dikkat etmedim o yuzden anlam karmaşası olmuş. Xallt dedi: Başlıkta da geç geliyor demiş? @Herixa. Genişletmek için tıkla... Dikkat etmedim anlam karmaşası olmuş. Tamamdır arkadaşlar sorun çözüldü forum uğurlu geldi herhalde kaç gündür bozuktu. Son düzenleme: 30 Nisan 2021 Artı 0 Eksi
Yiet dedi: Chat'i kapatabilirsiniz çok rahatsız oluyorsanız. Sizle alakalı büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Önceden yoktu 2 3 yayındır böyle yardımın için sağ ol. Yiet dedi: Chat gelecekten'mi geliyor hocam? Genişletmek için tıkla... Evet spoiler yiyorum. Herixa dedi: Açıklamaya göre de önce geliyor demiş. Anlamadım ki Genişletmek için tıkla... Dikkat etmedim o yuzden anlam karmaşası olmuş. Yiet dedi: Chat gelecekten'mi geliyor hocam? Genişletmek için tıkla... Evet spoiler yiyorum. Herixa dedi: Açıklamaya göre de önce geliyor demiş. Anlamadım ki Genişletmek için tıkla... Dikkat etmedim o yuzden anlam karmaşası olmuş. Xallt dedi: Başlıkta da geç geliyor demiş? @Herixa. Genişletmek için tıkla... Dikkat etmedim anlam karmaşası olmuş. Tamamdır arkadaşlar sorun çözüldü forum uğurlu geldi herhalde kaç gündür bozuktu.