Twitch chat mesajları çok geç gidiyor

WertKai

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yayınlarda ekrana verilen chatten gördüm ki benim chatte benden çok sonra yazanların yazılar benden çok önce gidiyor benim yazım çok geç gidiyor yayındaki chate. Sebebi nedir bunun? 50 Mbps download 5 Mbps uploadım var internetimden kaynaklı olduğunu düşünmüyorum. Bilgisayardan da kaynaklı olduğunu düşünmüyorum çünkü bilgisayarım gayet iyi. Sebebi nedir bunun? Nasıl çözebilirim bunu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yayın gecikmesi + yayıncı tarafından ayarlanmış chat gecikmesi yüzünden. İnternet hızınız ile ilgili bir durum değil o.

Yayın gecikmesi + yayıncı tarafından ayarlanmış chat gecikmesi yüzünden. İnternet hızınız ile ilgili bir durum değil o.
Tamam da mesela yayındaki chat benim chatten önce geliyor. Benim chatte yazılan bir yazı anında yayında gözüküyor ama benim yazdığım çok geç gidiyor.

Şimdi o şöyle;

Bir kişi chate mesaj yazdığı zaman bu kullanıcılara yayıncının belirlediği chat gecikme süresi ile gider. Moderatör ve yayıncı ise yazıldığı gibi görür yazıları. Ekrana yansıtılan chat sistemi moderatör üzerinden geçmekte. Yani siz bir mesaj yazdığınız zaman onun ekranda gözükmesi için yayıncının ayarladığı chat gecikme süresi etkilidir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı