hasangencer Hectopat Katılım 12 Ocak 2020 Mesajlar 272 Çözümler 1 28 Aralık 2022 #11 Atamyolundayız dedi: 2 gün 3 defa mail attım çözüldü. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an aynısı bende de oluyor. Nereye mail attınız yardım eder misiniz?
Atamyolundayız dedi: 2 gün 3 defa mail attım çözüldü. Genişletmek için tıkla... Hocam şu an aynısı bende de oluyor. Nereye mail attınız yardım eder misiniz?
ktk NEON Femtopat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2023 #12 aynı sorunu bende yaşıyorum tam 00:00 da oldu hatta sorun ya ip ban yedik yada günlü.
hasangencer Hectopat Katılım 12 Ocak 2020 Mesajlar 272 Çözümler 1 3 Şubat 2023 #13 ktk NEON dedi: Aynı sorunu bende yaşıyorum tam 00:00 da oldu hatta sorun ya IP ban yedik ya da günlü. Genişletmek için tıkla... Benimkisi 1 gün sürdü. Bir mesajı bir ICO'nu flood yaptığımdan dolayı olmuş. Karışık arka arkaya birçok gülücük simgesi koymuştum.
ktk NEON dedi: Aynı sorunu bende yaşıyorum tam 00:00 da oldu hatta sorun ya IP ban yedik ya da günlü. Genişletmek için tıkla... Benimkisi 1 gün sürdü. Bir mesajı bir ICO'nu flood yaptığımdan dolayı olmuş. Karışık arka arkaya birçok gülücük simgesi koymuştum.
ktk NEON Femtopat Katılım 17 Kasım 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2023 #14 hasangencer dedi: Benimkisi 1 gün sürdü. Bir mesajı bir ICO'nu flood yaptığımdan dolayı olmuş. Karışık arka arkaya birçok gülücük simgesi koymuştum. Genişletmek için tıkla... evet bu arada benimkide 1 gün sürdü ama neden öyle oldu anlamadım.
hasangencer dedi: Benimkisi 1 gün sürdü. Bir mesajı bir ICO'nu flood yaptığımdan dolayı olmuş. Karışık arka arkaya birçok gülücük simgesi koymuştum. Genişletmek için tıkla... evet bu arada benimkide 1 gün sürdü ama neden öyle oldu anlamadım.