Twitch, CS:GO vs. için nick önerisi

Arda Canca

Decapat
Öncelikle merhaba. Forumda yeniyim, yanlış yere açtıysam konuyu affola. Başlıkta da belirttiğim gibi genel olarak kullanacağım bir nick arıyorum. Bu e-sporcuların felan kullandığı gibi bir nick istiyorum 3-4 harfli falan. Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nick bulmak biraz zaman alabilir, tesadüfen bulabilirsin. Sana tavsiyem arayacağın nick adın ile alakalı olmasın, tamamen farklı olsun. İyi aramalar

Benim aklıma gelenler ;
- 4EZsir
- Pr4d4t0r
- 0nES

Ben tesadüfen şu an ki ismimi buldum. Sende bulabilirsin örneğin Rewase gibi benimkilerin bazen anlamı olmuyor rastgele harflere basıyorum ve beğendiklerimi kullanıyorum örneğin CS:GO'da Respaction.

ismimle pek alakalı olmasını istemiyorum hani bu e-sporcuların kullandığı nickler gibi hoş duruyor .d
Nick bulmak biraz zaman alabilir, tesadüfen bulabilirsin. Sana tavsiyem arayacağın nick adın ile alakalı olmasın, tamamen farklı olsun. İyi aramalar

Benim aklıma gelenler ;
- 4EZsir
- Pr4d4t0r
- 0nES
0nES Güzel gibi duruyor yazdım bi kenara teşekkürler

Ben tesadüfen şu an ki ismimi buldum. Sende bulabilirsin örneğin Rewase gibi benimkilerin bazen anlamı olmuyor rastgele harflere basıyorum ve beğendiklerimi kullanıyorum örneğin CS:GO'da Respaction.
iyi fikirmiş aslında anlamı olması önemli değil zaten benim için ama çok uzun zamandır isim bulmaya çalışıyorum en son çağreyi size sormakta buldum teşekkürler
kısa olmasını istiyorum ya şey gibi kullanıcam çünkü İsim "Nick" Soyisim

Biraz daha öneride bulunayım ;
- Nerelas
- W3yh3x
- Kr3v3lir
- Charles

Biraz ilham geldi
Velhasılı PP (Profil Fotosu) tüm oyunlarda aynı olsun

Biraz daha öneride bulunayım ;
- Nerelas
- W3yh3x
- Kr3v3lir
- Charles

Biraz ilham geldi
Velhasılı PP (Profil Fotosu) tüm oyunlarda aynı olsun
ahahah çok teşekkür ederim profil fotosunu şuanlık text logo yapıcam photoshop cs6 dan teşekkürler tekrardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…