Twitch doğum tarihi nasıl görülür?

YasinTekcan07

Hectopat
Daha fazla  
Twitch'teki doğum tarihimi nereden göreceğim? He bir de değiştirme şansım var mı?

Varsayılan olarak Twitch hesabınızın doğum tarihini görebileceğiniz veya değiştirebileceğiniz bir ayar bulunmamaktadır. Belki Twitch üzerinde kullanmakta olduğunuz hesabın doğum tarihini değiştirmek için, privacy@twitch.tv ile e-posta üzerinden iletişime geçmeyi deneyebilirsiniz.

Direkt olarak e-posta göndermek yerine, kendi yardım sayfalarından e-posta iletişimini başlatabilirsiniz.

Peki değiştirildiğinde anlama şansım var mı? Bana geri dönüş yaparlar mı? Teşekkürler.

@YasinTekcan07, doğum tarihinizin değiştirildiğini gösteren bir yerin olup olmadığını bilmiyorum. Zaten doğum tarihi adı altında bir alan da olmadığından dolayı, değişiklikleri göremeyebilirsiniz.

Mantıklı olarak, kendi yardım sayfalarından bu değişikliği size ileti olarak gönderebileceklerini düşünmüştüm. İlerleyen zamanlarda desteğinize geri dönüş yapıp yapmadıklarını belirtebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…