RedShadow Centipat Katılım 7 Kasım 2019 Mesajlar 46 17 Nisan 2020 #1 İnternetim idare eder ama Twitch'de takılmalar oluyor. Çözümünü bilen yazabilir mi lütfen.
Tunahan£Wkbukut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2019 Mesajlar 1.490 Çözümler 6 17 Nisan 2020 #2 RedShadow dedi: İnternetim idare eder ama Twitch'de takılmalar oluyor. Çözümünü bilen yazabilir mi lütfen. Genişletmek için tıkla... Direkt donuyor mu yoksa kasıyor gibi mi?
RedShadow dedi: İnternetim idare eder ama Twitch'de takılmalar oluyor. Çözümünü bilen yazabilir mi lütfen. Genişletmek için tıkla... Direkt donuyor mu yoksa kasıyor gibi mi?
RedShadow Centipat Katılım 7 Kasım 2019 Mesajlar 46 17 Nisan 2020 #3 Tunahan£Wkbukut dedi: Direkt donuyor mu yoksa kasıyor gibi mi? Genişletmek için tıkla... Arada takılıyor
Tunahan£Wkbukut dedi: Direkt donuyor mu yoksa kasıyor gibi mi? Genişletmek için tıkla... Arada takılıyor
Tunahan£Wkbukut Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2019 Mesajlar 1.490 Çözümler 6 17 Nisan 2020 #4 RedShadow dedi: Arada takılıyor. Genişletmek için tıkla... Tarayıcı değiştirip denerseniz sorun düzelir büyük ihtimalle.
RedShadow dedi: Arada takılıyor. Genişletmek için tıkla... Tarayıcı değiştirip denerseniz sorun düzelir büyük ihtimalle.