Twitch hesabı açılma süreci

Kerem Sevim44

Hectopat
Twitch hesabım ihtar yedi maximum açılma süresi ne kadar sürer?

Etkinliğiniz veya sunduğunuz içerikle ilgili yapılan inceleme sonucunda hesabınıza topluluk ilkeleri bağlantılı bir ihtarda bulunduk. Bu nedenle Twitch hizmetlerine erişiminiz geçici olarak kısıtlanmıştır. Birden fazla ihlalin meydana gelmesi, kalıcı olarak askıya alınma işlemine neden olabilir?

Zamanında aynı mesaj ile hesabım uçuruldu. 4 veya 5 kere hem yerli hem yabancı supportlar ile iletişime geçtim, asla cevap gelmedi. Sebebini asla bilmiyorum, topluluk ilkeleri ihlali dendi ve geçildi.

Üzerine bir hesap daha açtım. Daha dikkatli yayın yapmaya devam ettim hatta küfür bile etmedim, ve yine aynısı. Bir gün yayındayken tak diye suspend yedim ve onu da geri alamadım.

İşte böyle... Belki de en büyük kuyruk acım zira 1 ayda 17 kadar aboneye ulaşmıştım, yayınlarım 20-30 izlenmeye başlamıştı ki sanıyorum 1 ay için gayet iyi bir değer. Asla bilmiyoruz sebebini, öyle gitti ve gittiği ile kaldı. Üstüne üstük, tek e-mail kullandığım için üzerine hesap açamıyorum. Aynı zamanda numaram da kayıtlı olduğu için...

Hatta şunu da eklemekte fayda var, mesaj gönderebildiğim mecralardan (hala öyle mi bilmiyorum) dönemin Twitch Türkiye temsilcisi Çisil Çakır'a bile sayısız mesaj attım, görmemiş olması imkansız. Geri dönüş olmadı.

Bol şans.

Zamanında aynı mesaj ile hesabım uçuruldu. 4 veya 5 kere hem yerli hem yabancı Support'lar ile iletişime geçtim, asla cevap gelmedi. Sebebini asla bilmiyorum, topluluk ilkeleri ihlali dendi ve geçildi.

Üzerine bir hesap daha açtım. Daha dikkatli yayın yapmaya devam ettim hatta küfür bile etmedim, ve yine aynısı. Bir gün yayındayken tak diye suspend yedim ve onu da geri alamadım.

İşte böyle... Belki de en büyük kuyruk acım zira 1 ayda 17 kadar aboneye ulaşmıştım, yayınlarım 20-30 izlenmeye başlamıştı ki sanıyorum 1 ay için gayet iyi bir değer. Asla bilmiyoruz sebebini, öyle gitti ve gittiği ile kaldı. Üstüne üstük, tek e-mail kullandığım için üzerine hesap açamıyorum. Aynı zamanda numaram da kayıtlı olduğu için...

Hatta şunu da eklemekte fayda var, mesaj gönderebildiğim mecralardan (hala öyle mi bilmiyorum) dönemin Twitch Türkiye temsilcisi çisil çakır'a bile sayısız mesaj attım, görmemiş olması imkansız. Geri dönüş olmadı.

Bol şans.

Sizin için üzgünüm umarım bir gün istediğiniz Twitch hesabınıza erişim sağlarsınız yapılan haksızlık keşke böyle olmasa ilgilenip cevap verdiğiniz içinde teşekkür ederim.

Maksimum 4 gün.

İlgilenip cevap verdiğiniz içinde teşekkür ederim.

Sizin için üzgünüm umarım bir gün istediğiniz Twitch hesabınıza erişim sağlarsınız yapılan haksızlık keşke böyle olmasa ilgilenip cevap verdiğiniz içinde teşekkür ederim.

İlgilenip cevap verdiğiniz içinde teşekkür ederim.
Rica ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı