S shouszero Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 31 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2023 #1 Merhaba gördüğünüz gibi gosu izlemeye çalışınca bu hatayı alıyorum chatinden banlıyım alakası olabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ekim 2023
Merhaba gördüğünüz gibi gosu izlemeye çalışınca bu hatayı alıyorum chatinden banlıyım alakası olabilir mi?
Crescirc Hectopat Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 478 Çözümler 1 13 Ekim 2023 #2 Başka bir browser üzerinden girmeyi dener misin hesap açmadan. Bende açık gördüğün gibi.
C CikiBavyer Megapat Katılım 21 Mart 2015 Mesajlar 671 Çözümler 4 13 Ekim 2023 #3 Evet Ban yemenle alakalı twitch yeni getirdi.
M mertelmas123 Zeptopat Katılım 9 Ocak 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2024 #4 Bende baska yayincida icerik gizlenmis diyor. Bani kaldirmisti ama yayin ekraninda goremiyorum. Yardimci olur musunuz? mertelmas123 dedi: Bende baska yayincida icerik gizlenmis diyor. Bani kaldirmisti ama yayin ekraninda goremiyorum. Yardimci olur musunuz? Genişletmek için tıkla... mertelmas123 dedi: Bende baska yayincida icerik gizlenmis diyor. Bani kaldirmisti ama yayin ekraninda goremiyorum. Yardimci olur musunuz? Genişletmek için tıkla... mertelmas123 dedi: Bende baska yayincida icerik gizlenmis diyor. Bani kaldirmisti ama yayin ekraninda goremiyorum. Yardimci olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Oyle sorun yasiyorum Boyle sorun yasiyorum yardim edermisiniz Dosya Ekleri mert.PNG 49,4 KB · Görüntüleme: 63 mert.PNG 49,4 KB · Görüntüleme: 53 Son düzenleme: 11 Ocak 2024
Bende baska yayincida icerik gizlenmis diyor. Bani kaldirmisti ama yayin ekraninda goremiyorum. Yardimci olur musunuz? mertelmas123 dedi: Bende baska yayincida icerik gizlenmis diyor. Bani kaldirmisti ama yayin ekraninda goremiyorum. Yardimci olur musunuz? Genişletmek için tıkla... mertelmas123 dedi: Bende baska yayincida icerik gizlenmis diyor. Bani kaldirmisti ama yayin ekraninda goremiyorum. Yardimci olur musunuz? Genişletmek için tıkla... mertelmas123 dedi: Bende baska yayincida icerik gizlenmis diyor. Bani kaldirmisti ama yayin ekraninda goremiyorum. Yardimci olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Oyle sorun yasiyorum Boyle sorun yasiyorum yardim edermisiniz