Q QnzL Hectopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 144 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #1 Bu durum o kadar canımı sıkmaya başladı ki. . Var mı bir önerisi olan, çalışan bir AdBlock tavsiyesi?
Bu durum o kadar canımı sıkmaya başladı ki. . Var mı bir önerisi olan, çalışan bir AdBlock tavsiyesi?
Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.883 Makaleler 1 Çözümler 28 9 Nisan 2023 #2 Yok diye biliyorum hocam.
Q QnzL Hectopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 144 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #3 Önüme 6 tane geçilemeyen reklam çıkartıyor çıldrtıyor beni.
Miraç Gürbüz Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 3.880 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #4 QnzL dedi: Önüme 6 tane geçilemeyen reklam çıkartıyor çıldrtıyor beni. Genişletmek için tıkla... Twiblocker - Video adblocker Mit der Twiblocker Adblock -Erweiterung können Sie Videoanzeigen blockieren. chrome.google.com Ben bunu kullanıyorum reklam geldiğinde 5 10 saniye yayın donuyor reklam izlemektense yayın donması iyi oluyor.
QnzL dedi: Önüme 6 tane geçilemeyen reklam çıkartıyor çıldrtıyor beni. Genişletmek için tıkla... Twiblocker - Video adblocker Mit der Twiblocker Adblock -Erweiterung können Sie Videoanzeigen blockieren. chrome.google.com Ben bunu kullanıyorum reklam geldiğinde 5 10 saniye yayın donuyor reklam izlemektense yayın donması iyi oluyor.
Q QnzL Hectopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 144 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #5 Miraç Gürbüz dedi: Twiblocker - Video adblocker Mit der Twiblocker Adblock -Erweiterung können Sie Videoanzeigen blockieren. chrome.google.com Ben bunu kullanıyorum reklam geldiğinde 5 10 saniye yayın donuyor reklam izlemektense yayın donması iyi oluyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler deneyeceğim.
Miraç Gürbüz dedi: Twiblocker - Video adblocker Mit der Twiblocker Adblock -Erweiterung können Sie Videoanzeigen blockieren. chrome.google.com Ben bunu kullanıyorum reklam geldiğinde 5 10 saniye yayın donuyor reklam izlemektense yayın donması iyi oluyor. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler deneyeceğim.
Kükreyen Deli Adam Kilopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 3.883 Makaleler 1 Çözümler 28 9 Nisan 2023 #6 QnzL dedi: Önüme 6 tane geçilemeyen reklam çıkartıyor çıldrtıyor beni. Genişletmek için tıkla... Gerçekten Twitch bile bozdu. Sanırım yeni çağ reklam çağı olacak.
QnzL dedi: Önüme 6 tane geçilemeyen reklam çıkartıyor çıldrtıyor beni. Genişletmek için tıkla... Gerçekten Twitch bile bozdu. Sanırım yeni çağ reklam çağı olacak.
Crownguard Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 7.945 Makaleler 18 Çözümler 96 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #7 Purple Ads Blocker denemiş miydiniz?
Q QnzL Hectopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 144 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2023 #8 Crownguard dedi: Purple Ads Blocker denemiş miydiniz? Genişletmek için tıkla... denedim sonuç Şu anlık twiblocker çalışıyor.
Crownguard dedi: Purple Ads Blocker denemiş miydiniz? Genişletmek için tıkla... denedim sonuç Şu anlık twiblocker çalışıyor.