Twitch için bitrate ayarları

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Türkiye'de yaşamıyorsun galiba?

Yaklaşık 8 senedir ara sıra yayın açıyorum ve uploadı 2.5 olanlar dışında kimsede 2500 bitrate görmedim,git bak büyük yayıncıların kaç bitrate verdiğine,görebiliyorsun bunu yayın esnasında,gerçi bu özelliği bilsen yazmazdın bunu muhtemelen.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Türkiye'de yaşamıyorsun galiba?

Mito ve 10k Days yayıncıları 6000 bitrate ile yayın yapıyor şuanda.

Az önce yazdıklarıma bakıp te

Dönüşünü bekliyor olacağım.
Dönüş yapacağım.

3500 verirsen tabi yapar. Büyük yayıncılar bile maksimum 2500 veriyor. Twitch'in Türkiye serverı olmadığı için maksimum 2500 verebilirsin.
Hocam lütfen yanlış bilgi vermeyin. Bitrate tamamiyle kişinin upload hızı ile orantılı verebileceği bir birimdir. Türkiye serverıyla vs. alakası yok konunun.

Hocam lütfen yanlış bilgi vermeyin. Bitrate tamamiyle kişinin upload hızı ile orantılı verebileceği bir birimdir. Türkiye serverıyla vs. alakası yok konunun.
Hayır sorun bir de bilmiş numaraları yapmaları yok mu :D ülkede ne kadar çok cahil var ya :D :D

Bruh. Sorun senin drop yememen ile bitmiyor. Siz değil kendisi bulacak bitrate ayarını. Cahil wow.
Hayatımda bu kadar ani dönen kimse görmedim :D az önce demiyor muydun en fazla 2500 verebilir diye yayıncılar da öyle veriyor diye :D demek ki herkes 2500 vermiyormuş az önce dediğine göre :D sıçtın şuan sıvıyorsun bro milletin önünde :D güldürdün bayram zamanında beni eyvallah :D sen fortnite oynuyorken biz wowu ülkeye getiriyorduk aslanım hadi yol al millete de yalan yanlış bilgiler verip kandırma,sana daha fazla laf dökmeyeceğim,bomboşsun.

Arkadaşlar CS:GO yayını için sizce yayını işlemciden mi vermek lazım yoksa ekran kartından mı? 1600AF ve 1650S ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı