Twitch için mikrofon önerileri

Bütçe
1500

yosinderu

Hectopat
Daha fazla  
2.5 ay üzerine 150 dolara yakın bir para nihayet alıyorum Twtich'den. 1080 takipçi 42 abone gibi rakamlara geldik ufaktan.

Bir mikrofon arıyorum Rampage paladin kullanıyordum şimdiye kadar, yeterli olduğu söyleniyor ama daha profesyonel bir şey arıyorum.

Bir de bonus soru olarak sizce hangi aşamada ilk sponsorluk başvurularımı yapmalıyım?

Çoğu yayıncının kullandığı mikrofon: HyperX Quadcast Profesyonel Mikrofon

İyi diye duymuştum mikrofon bence alınabilir.

Hocam kanalınızın linki nedir? Merak ettim bende takip edeceğim .
Ortalama yayınlarınız kaç izleniyor.
Bu mikrofon hakkında iyi dönüşler var:
HyperX Quadcast Profesyonel Mikrofon | ITOPYA
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
burada silkroad ile başladık devam ediyoruz. daha logitech g310'a yeni geçtik bakalım hayırlısı.

Firma olarak önerebileceğiniz firmalar varsa ufaktan başvuralım, zamanı geldi gibi. Logitech'in ilgili başvuru linkini arıyorum şu anda.

Firma olarak önerebileceğiniz firmalar varsa ufaktan başvuralım, zamanı geldi gibi. Logitech'in ilgili başvuru linkini arıyorum şu anda.

Hocam belki Logitech sponsorluk verebilir. Daha 1000 takipçi olduğunuzdan vermeyebilirler. Bir YouTube kanalı açın 50K civarı abone olursanız verebilirler hem ürünleride YT de tanıtırsınız.

Hocam belki Logitech sponsorluk verebilir. Daha 1000 takipçi olduğunuzdan vermeyebilirler. Bir YouTube kanalı açın 50K civarı abone olursanız verebilirler hem ürünleride YT de tanıtırsınız.
663 takipçi henüz youtube kanalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…