Twitch için mikrofon önerisi

yosinderu

Hectopat
Daha fazla  
500 ile 1600 tl arası bir mikrofon almak için istiyorum twitch için. Artık takipçi sayım 1.1k lara dayandı ciddileşmeye başladı işler. Bu yüzden durumu kotarabileceğim bir şey arıyorum. Daha önce de böyle bir konu açmıştım ama çok fazla emin olamadım. Bu yüzden yeniden yazma gereği duydum belki gözden kaçırdığım bir şeyler vardır diye.

Anlık olarak kullandığım mikrofon ise (Rampage Paladin oyuncu kulaklığı) ait olan microfondur. Kötü de değil ama işte neden daha iyisi de olmasın diyor insan. 😁

Aslında mikrofon yerine bunu alabilirsiniz. Hem üst seviye kulaklığınız olur, hem de mikrofon konusunda sorun yaşamazsınız. Mikrofon ses yüksekliği çok yüksek, kalite ve doğallığı tam yerinde. İncelemeleri var Youtube'da. Ancak Void Elite "SURROUND" modeli olmasına dikkat edin arama yaparken.

500 ile 1600 TL arası bir mikrofon almak için istiyorum Twitch için. Artık takipçi sayım 1.1klara dayandı ciddileşmeye başladı işler. Bu yüzden durumu kotarabileceğim bir şey arıyorum. Daha önce de böyle bir konu açmıştım ama çok fazla emin olamadım. Bu yüzden yeniden yazma gereği duydum belki gözden kaçırdığım bir şeyler vardır diye.

Anlık olarak kullandığım mikrofon ise (Rampage Paladin oyuncu kulaklığı) ait olan microfondur. Kötü de değil ama işte neden daha iyisi de olmasın diyor insan. 😁

https://www.hepsiburada.com/hyperx-quadcast-mikrofon-hx-micqc-bk-p-HBV00000J8DOA?magaza=Hepsiburada
Hocam bütçenizi aşıyor normal fiyatı ama indirimdeyken bütçenize uygun güzel bir mikrofon. İyi yayınlar dilerim :D.

Web'de biraz arama yaptım bu modeli gördüm şu an bayağı bir indirimde, göz atabilirsiniz

Seiren X yerine Seiren Mini ve aynı şekilde Quadcast yerine Solocast tercih edilebilir.

Fakat başka bir alternatif sunayım ben yine de, Fifine T669.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Linkte incelenen ürün MSI'ın oyuncu kulaklığı. Eğer mikrofon kalitesi sizi tatmin ederse tavsiye ederim. Aynı ürünün kargosunu bekliyorum şu anda.
390 TL şu an piyasadaki en ucuz fiyat.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı