hizir57 Centipat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 31 15 Nisan 2020 #1 Twitch'te yayın açmaya başladım ve mikrofon almak istiyorum. BM-800 / SN-0P3 bu ikiliden hangisi daha iyi veya gine 300 lira bütçeli daha iyi mikrofon var mı?
Twitch'te yayın açmaya başladım ve mikrofon almak istiyorum. BM-800 / SN-0P3 bu ikiliden hangisi daha iyi veya gine 300 lira bütçeli daha iyi mikrofon var mı?
H HghlDeniz Kilopat Katılım 4 Şubat 2018 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2020 #2 ben istediğiniz fiyat aralığında bunu bulabildim Boya BY-MM1 Condenser Shotgun Mikrofon: Amazon.com.tr
ben istediğiniz fiyat aralığında bunu bulabildim Boya BY-MM1 Condenser Shotgun Mikrofon: Amazon.com.tr
hizir57 Centipat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 31 15 Nisan 2020 #3 HghlDeniz dedi: ben istediğiniz fiyat aralığında bunu bulabildim Boya BY-MM1 Condenser Shotgun Mikrofon: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Twitch yayınlarında iyi ses verirmiki
HghlDeniz dedi: ben istediğiniz fiyat aralığında bunu bulabildim Boya BY-MM1 Condenser Shotgun Mikrofon: Amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Twitch yayınlarında iyi ses verirmiki
H HghlDeniz Kilopat Katılım 4 Şubat 2018 Mesajlar 41 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Nisan 2020 #4 Boya markasının mikrofonları genellikle kaliteli olur çoğu youtuberın yaka mikrofonuda boyadır. Eğer bir kameranız yoksa stand almanız gerekebilir.
Boya markasının mikrofonları genellikle kaliteli olur çoğu youtuberın yaka mikrofonuda boyadır. Eğer bir kameranız yoksa stand almanız gerekebilir.