mertvuuk Centipat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 641 9 Mayıs 2020 #1 Merhaba arkadaşlar mikrofon arıyorum bütçem maksimum 200 250 TL civarı! Üstünde mikrofon açma kapama olursa çok güzel olur arkadaşlar.
Merhaba arkadaşlar mikrofon arıyorum bütçem maksimum 200 250 TL civarı! Üstünde mikrofon açma kapama olursa çok güzel olur arkadaşlar.
S Sami Sevindik Centipat Katılım 27 Nisan 2020 Mesajlar 7 Yer Erzurum-Rize Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Denizci 9 Mayıs 2020 #2 mertvuuk dedi: Merhaba arkadaşlar mikrofon arıyorum bütçem maksimum 200 250 TL civarı! Üstünde mikrofon açma kapama olursa çok güzel olur arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Rode ve Boya markalarının orta segment markalar olduğunu biliyorum o markalardan araştırma yapabilirsin bence.
mertvuuk dedi: Merhaba arkadaşlar mikrofon arıyorum bütçem maksimum 200 250 TL civarı! Üstünde mikrofon açma kapama olursa çok güzel olur arkadaşlar. Genişletmek için tıkla... Rode ve Boya markalarının orta segment markalar olduğunu biliyorum o markalardan araştırma yapabilirsin bence.
Befehle Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Şubat 2019 Mesajlar 2.092 Çözümler 6 9 Mayıs 2020 #3 Hazreti Yasuo taktiği yapabilirsin bütçeyi yükselt mikrofonlu kulaklık alıp öyle yayın yapabilirsin