Batuhan Turhan
Kilopat
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Arkadaşlar yayıncılığa adım atmak istiyorum. Görüntü işini DSLR'ım ile halledicem. Fakat ses konusunda kafamda aşağıdaki gibi bir liste oluştu çünkü kaliteli mikrofonların Türkiye fiyatları aşırı pahalı ve yurt dışından vergisiz geçmiyorlar. Az biraz araştırdım, mikrofon kaliteli fakat anakartlardaki onboard ses çözümleri yetersiz kaldığı için (özellikle mikrofonlara çok dip ses yapıyor.) bir de ses kartı ekledim en azından dip ses olayını çözer diye umut ediyorum. Fiyat olarak hepsi toplam 49$'a geliyor. Bu fiyata Türkiyeden sadece bir mikrofon bile alamıyorum. Bu seti seti kullansam aldığım ses ne kadar kaliteli olur ? Yorumlarınız için teşekkürler.
Ses kartı : USB 6 Channel 5 1 External Optical Audio Sound Card Adapter Laptop Notebook PC | eBay
Mikrofon olarak : 1x BM700 Condenser Microphone Shock Mount Sound Studio Recording Mic Dynamic | eBay
Mikrofon ayağı : Mic Microphone Suspension Boom Scissor Arm Stand Holder for Studio Broadcast GT | eBay
Pop Filter : Flexible Mic Microphone Studio Wind Screen Pop Filter Mask Shied Gooseneck DX | eBay
Ses kartı : USB 6 Channel 5 1 External Optical Audio Sound Card Adapter Laptop Notebook PC | eBay
Mikrofon olarak : 1x BM700 Condenser Microphone Shock Mount Sound Studio Recording Mic Dynamic | eBay
Mikrofon ayağı : Mic Microphone Suspension Boom Scissor Arm Stand Holder for Studio Broadcast GT | eBay
Pop Filter : Flexible Mic Microphone Studio Wind Screen Pop Filter Mask Shied Gooseneck DX | eBay