hakan cn Hectopat Katılım 8 Mayıs 2018 Mesajlar 6 8 Mayıs 2018 #1 Merhabalar ben Twitch yayinlarina başlayacağım. Genellikle IRL ve biraz da oyun olacak. IRL'de siyaset, YouTube yorumlari yemek yapma vb. gibi olacak. Bu konsepte uygun nick ariyorum. Fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
Merhabalar ben Twitch yayinlarina başlayacağım. Genellikle IRL ve biraz da oyun olacak. IRL'de siyaset, YouTube yorumlari yemek yapma vb. gibi olacak. Bu konsepte uygun nick ariyorum. Fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
incisquirtle Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2015 Mesajlar 2.325 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5500 RX 6600 Cinsiyet Erkek Meslek filmmaker, youtube creator menager, music producer 8 Mayıs 2018 #2 İsim soyad nedir? Artı 0 Eksi
KS KS hakan cn Hectopat Katılım 8 Mayıs 2018 Mesajlar 6 8 Mayıs 2018 #3 Silinen üye dedi: İsim soyad nedir? Genişletmek için tıkla... hakan guneri Artı 0 Eksi
incisquirtle Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2015 Mesajlar 2.325 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5500 RX 6600 Cinsiyet Erkek Meslek filmmaker, youtube creator menager, music producer 8 Mayıs 2018 #4 hakan cn dedi: hakan guneri Genişletmek için tıkla... Hakan "HaGuNN" Güneri veya sadece Hakan "GuNN" Güneri olabilir. Tam E-Sport ismi oldu Artı 0 Eksi
hakan cn dedi: hakan guneri Genişletmek için tıkla... Hakan "HaGuNN" Güneri veya sadece Hakan "GuNN" Güneri olabilir. Tam E-Sport ismi oldu
Tümay Kara Hectopat Katılım 21 Kasım 2014 Mesajlar 154 Makaleler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek 8 Mayıs 2018 #5 Silinen üye dedi: hakan cn dedi: hakan guneri Genişletmek için tıkla... Hakan "HaGuNN" Güneri veya sadece Hakan "GuNN" Güneri olabilir. Tam E-Sport ismi oldu Genişletmek için tıkla... Hocam güzel isim buluyorsun banada bulur musun? İsim soy isim Tümay Kara Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: hakan cn dedi: hakan guneri Genişletmek için tıkla... Hakan "HaGuNN" Güneri veya sadece Hakan "GuNN" Güneri olabilir. Tam E-Sport ismi oldu Genişletmek için tıkla... Hocam güzel isim buluyorsun banada bulur musun? İsim soy isim Tümay Kara
incisquirtle Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2015 Mesajlar 2.325 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5500 RX 6600 Cinsiyet Erkek Meslek filmmaker, youtube creator menager, music producer 8 Mayıs 2018 #6 Tümay Kara dedi: Hocam güzel isim buluyorsun banada bulur musun? İsim soy isim Tümay Kara Genişletmek için tıkla... İçeriğin nedir? Farklı şeyler bulabiliriz sadece E-Sport olacak değil ya. Artı 0 Eksi
Tümay Kara dedi: Hocam güzel isim buluyorsun banada bulur musun? İsim soy isim Tümay Kara Genişletmek için tıkla... İçeriğin nedir? Farklı şeyler bulabiliriz sadece E-Sport olacak değil ya.
Tümay Kara Hectopat Katılım 21 Kasım 2014 Mesajlar 154 Makaleler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Meslek 8 Mayıs 2018 #7 Fortnite oynuyorum sadece bro profesyonel. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ekim 2019 Artı 0 Eksi
incisquirtle Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2015 Mesajlar 2.325 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5500 RX 6600 Cinsiyet Erkek Meslek filmmaker, youtube creator menager, music producer 8 Mayıs 2018 #8 Tümay Kara dedi: Fortnite oynuyorum sadece bro profesyonel Genişletmek için tıkla... Tümay " TUM! " Kara, veya Tümay " TuM! " Kara ünlem işaretini ingilizcedeki İ (ay) olarak okuyunca Tümay oluyor. Artı 0 Eksi
Tümay Kara dedi: Fortnite oynuyorum sadece bro profesyonel Genişletmek için tıkla... Tümay " TUM! " Kara, veya Tümay " TuM! " Kara ünlem işaretini ingilizcedeki İ (ay) olarak okuyunca Tümay oluyor.
E Erhan Gök Hectopat Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2018 #9 Silinen üye dedi: Tümay Kara dedi: Fortnite oynuyorum sadece bro profesyonel Genişletmek için tıkla... Tümay"TUM! "Kara, veya Tümay"TuM! "Kara Ünlem işaretini İngilizcedeki İ (ay) olarak okuyunca Tümay oluyor. Genişletmek için tıkla... Rica etsem bana da bulabilir misin? CS GO için. Erhan Gök. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ekim 2019 Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Tümay Kara dedi: Fortnite oynuyorum sadece bro profesyonel Genişletmek için tıkla... Tümay"TUM! "Kara, veya Tümay"TuM! "Kara Ünlem işaretini İngilizcedeki İ (ay) olarak okuyunca Tümay oluyor. Genişletmek için tıkla... Rica etsem bana da bulabilir misin? CS GO için. Erhan Gök.
Sercan1096 Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Mayıs 2016 Mesajlar 5.683 Makaleler 2 Çözümler 30 Yer Bursa 8 Mayıs 2018 #10 @Silinen üye hocam tebrik ediyorum sizi. Çok başarılısınız bu konuda. İsim arayanların derdine derman olmak için bence yeni bir daha konu açın. Artı 0 Eksi
@Silinen üye hocam tebrik ediyorum sizi. Çok başarılısınız bu konuda. İsim arayanların derdine derman olmak için bence yeni bir daha konu açın.