hakan cn Hectopat Katılım 8 Mayıs 2018 Mesajlar 6 8 Mayıs 2018 #1 Merhabalar ben Twitch yayinlarina başlayacağım. Genellikle IRL ve biraz da oyun olacak. IRL'de siyaset, YouTube yorumlari yemek yapma vb. gibi olacak. Bu konsepte uygun nick ariyorum. Fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
Merhabalar ben Twitch yayinlarina başlayacağım. Genellikle IRL ve biraz da oyun olacak. IRL'de siyaset, YouTube yorumlari yemek yapma vb. gibi olacak. Bu konsepte uygun nick ariyorum. Fikirlerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
incisquirtle Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2015 Mesajlar 2.325 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5500 RX 6600 Cinsiyet Erkek Meslek filmmaker, youtube creator menager, music producer 8 Mayıs 2018 #11 Erhan Gök dedi: Rica etsem banada bulabilir misin? Cs Go için. Erhan Gök Genişletmek için tıkla... Erhan " RhaN " Gök veya Erhan "RhuNN" Gök Erhan "RuNN" Gök tek "N" de olabilir. Sercan1096 dedi: @Silinen üye hocam tebrik ediyorum sizi. Çok başarılısınız bu konuda. İsim arayanların derdine derman olmak için bence yeni bir daha konu açın. Genişletmek için tıkla... Aman hocam şimdi biri "Türkçe kurallarına uymayan mesaj" diye şikayet eder. Yasaklama almayalım. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mayıs 2018 Artı 0 Eksi
Erhan Gök dedi: Rica etsem banada bulabilir misin? Cs Go için. Erhan Gök Genişletmek için tıkla... Erhan " RhaN " Gök veya Erhan "RhuNN" Gök Erhan "RuNN" Gök tek "N" de olabilir. Sercan1096 dedi: @Silinen üye hocam tebrik ediyorum sizi. Çok başarılısınız bu konuda. İsim arayanların derdine derman olmak için bence yeni bir daha konu açın. Genişletmek için tıkla... Aman hocam şimdi biri "Türkçe kurallarına uymayan mesaj" diye şikayet eder. Yasaklama almayalım.
E Erhan Gök Hectopat Katılım 18 Mart 2017 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2018 #12 Silinen üye dedi: Erhan Gök dedi: Rica etsem banada bulabilir misin? Cs Go için. Erhan Gök Genişletmek için tıkla... Erhan " RhaN " Gök veya Erhan "RhuNN" Gök Erhan "RuNN" Gök tek "N" de olabilir. Sercan1096 dedi: @Silinen üye hocam tebrik ediyorum sizi. Çok başarılısınız bu konuda. İsim arayanların derdine derman olmak için bence yeni bir daha konu açın. Genişletmek için tıkla... Aman hocam şimdi biri "Türkçe kurallarına uymayan mesaj" diye şikayet eder. Yasaklama almayalım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Erhan Gök dedi: Rica etsem banada bulabilir misin? Cs Go için. Erhan Gök Genişletmek için tıkla... Erhan " RhaN " Gök veya Erhan "RhuNN" Gök Erhan "RuNN" Gök tek "N" de olabilir. Sercan1096 dedi: @Silinen üye hocam tebrik ediyorum sizi. Çok başarılısınız bu konuda. İsim arayanların derdine derman olmak için bence yeni bir daha konu açın. Genişletmek için tıkla... Aman hocam şimdi biri "Türkçe kurallarına uymayan mesaj" diye şikayet eder. Yasaklama almayalım. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
KS KS hakan cn Hectopat Katılım 8 Mayıs 2018 Mesajlar 6 8 Mayıs 2018 #13 Silinen üye dedi: Hakan "HaGuNN" Güneri veya sadece Hakan "GuNN" Güneri olabilir. Tam E-Sport ismi oldu Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler Son düzenleyen: Moderatör: 18 Mayıs 2020 Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Hakan "HaGuNN" Güneri veya sadece Hakan "GuNN" Güneri olabilir. Tam E-Sport ismi oldu Genişletmek için tıkla... Çok teşekkürler
SpermMan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2016 Mesajlar 1.218 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2018 #14 Benim adım Yiğit Bahadır Çakıcıoğlu bana da bir nick bulabilir misiniz? E-spor için. Artı 0 Eksi
incisquirtle Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2015 Mesajlar 2.325 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5500 RX 6600 Cinsiyet Erkek Meslek filmmaker, youtube creator menager, music producer 8 Mayıs 2018 #15 SpermMan dedi: Benim adım Yiğit Bahadır Çakıcıoğlu bana da bir nick bulabilir misiniz? E-spor için. Genişletmek için tıkla... Yiğit Bahadır " Yi3gT " Çakıcıoğlu Yiğit Bahadır " J!GT " Çakıcıoğlu Bunlar geldi aklıma ismin zor baya dostum. Artı 0 Eksi
SpermMan dedi: Benim adım Yiğit Bahadır Çakıcıoğlu bana da bir nick bulabilir misiniz? E-spor için. Genişletmek için tıkla... Yiğit Bahadır " Yi3gT " Çakıcıoğlu Yiğit Bahadır " J!GT " Çakıcıoğlu Bunlar geldi aklıma ismin zor baya dostum.
kimbugkhan Megapat Katılım 2 Ekim 2014 Mesajlar 364 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2018 #16 Gökhan Karaçavuş bende alabilir miyim rica etsem :d @Silinen üye Artı 0 Eksi
SpermMan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2016 Mesajlar 1.218 Makaleler 3 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mayıs 2018 #17 Silinen üye dedi: Yiğit Bahadır " Yi3gT " Çakıcıoğlu Yiğit Bahadır " J!GT " Çakıcıoğlu Bunlar geldi aklıma ismin zor baya dostum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Yiğit Bahadır " Yi3gT " Çakıcıoğlu Yiğit Bahadır " J!GT " Çakıcıoğlu Bunlar geldi aklıma ismin zor baya dostum. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
incisquirtle Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2015 Mesajlar 2.325 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5500 RX 6600 Cinsiyet Erkek Meslek filmmaker, youtube creator menager, music producer 16 Mayıs 2018 #18 kimbugkhan dedi: Gökhan Karaçavuş bende alabilir miyim rica etsem :d @Silinen üye Genişletmek için tıkla... Gökhan "GhNN!" Karaçavuş Artı 0 Eksi
kimbugkhan dedi: Gökhan Karaçavuş bende alabilir miyim rica etsem :d @Silinen üye Genişletmek için tıkla... Gökhan "GhNN!" Karaçavuş
S Sedat97 Hectopat Katılım 2 Ağustos 2015 Mesajlar 39 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Mayıs 2018 #19 Sedat Macir banada e-spor için bulabilir misiniz? @Silinen üye Artı 0 Eksi
incisquirtle Megapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2015 Mesajlar 2.325 Çözümler 7 Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5500 RX 6600 Cinsiyet Erkek Meslek filmmaker, youtube creator menager, music producer 16 Mayıs 2018 #20 Sedat97 dedi: Sedat Macir banada e-spor için bulabilir misiniz? @Silinen üye Genişletmek için tıkla... "Macir" tek başına güzel. Epik duruyor. Artı 0 Eksi
Sedat97 dedi: Sedat Macir banada e-spor için bulabilir misiniz? @Silinen üye Genişletmek için tıkla... "Macir" tek başına güzel. Epik duruyor.